300 de membri ai clubului Corona Brașov participă la a cincea ediție a Maratonului Internațional Brașov

300 de membri ai clubului Corona Brașov participă la a cincea ediție a Maratonului Internațional Brașov

Clubul Sportiv Corona Brașov se alătură, și în acest an, Maratonului Internațional Brașov și susține stilul activ și sănătos de viață cu nu mai puțin de 300 de participanți.

 

Pentru al doilea an consecutiv, Corona Braşov, unul dintre cele mai importante cluburi sportive din oraş, participă la competiție cu sportivi de la toate secţiile clubului: handbal, hochei, polo, patinaj viteză, patinaj artistic, nataţie, scrimă şi, nu în ultimul rând, fotbal. Mai mult, la fel ca şi anul trecut, în cursă se vor înscrie şi antrenorii clubului.

„Am fost încântaţi de participarea de anul trecut şi, în mod firesc, ne-am alăturat evenimentului, şi în acest an. E ceva normal să întorci comunităţii ceea ce ea îţi oferă, astfel că în mod sigur ne vom afla la startul maratonului cu un număr mare de sportivi care nu se află angrenați în competiţii, la acel moment”, a declarat Liviu Dragomir, Preşedintele clubului Corona Braşov.

 

La Maratonul Internațional Brașov, acreditat din 2017 conform standardelor AIMS, cel mai important for internațional din domeniu, participă sportivi cu vârsta cuprinsă între 6 și 90 ani. Competiția cuprinde opt curse, pe distanțe diferite: maraton 42km, semimaraton 21km, cursa de 10,7km și cursele populare de 2,5km și 5,7km (necompetitivă și necronometrată, ce este organizată în scop caritabil), team run 4×10.7km și curse pentru copii între 6-14 ani, precum și Crosul Universitar.

 

La toate cursele, primii clasați la masculin, feminin în cursele competitive și în funcție de categoriile de vârstă vor fi premiați financiar, dar și cu diplome, cupe, produse și servicii sportive, iar toți participanții vor primi un kit generos de concurs și o medalie specială.

 

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro  și pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram