H3RO by TriChallenge devine identitatea triatlonului din Mamaia și înglobează două Campionate Naționale, o Cupă a României și o Cupă Europeană

H3RO by TriChallenge devine identitatea triatlonului din Mamaia și înglobează două Campionate Naționale, o Cupă a României și o Cupă Europeană
  • Sub noua identitate, competiția va desemna, în 2019, Campionii Naționali la Distanță Half și Supersprint
  • Tot la Mamaia va avea loc, în cadrul evenimentului, și Cupa Europeană de Triatlon Sprint
  • În plus, competiția va găzdui și Cupa României la Aquathlon

 

Smartatletic, organizatori ai celei mai mari competiții de triatlon din Sud-Estul Europei, anunță astăzi că, din 2019, competiția-fanion din Mamaia se va desfășura sub noua identitate – H3RO by TriChallenge – și va îngloba două Campionate Naționale, o Cupă a României și o Cupă Europeană, în intervalul 20-22 septembrie.

 

„După 10 ani de performanță, în care am crescut conceptul TriChallenge de la zero la un eveniment de triatlon cu impact european, a venit momentul unui rebranding și al unui suflu nou, la nivel de identitate. Am făcut o serie de studii și am derulat focus-grupuri între sportivii de performanță din țară și din străinătate și am ales să trecem la un concept mai incisiv și cu mai mult potențial internațional – H3RO by TriChallenge”, declară Vlad Stoica, General Manager smartatletic.

 

Unul dintre factorii care au încurajat schimbarea a fost succesul probei de half-distance din cadrul ediției TriChallenge din acest an, intitulată chiar H3RO, care a atras sportivi de elită atât intern, cât și internațional.

 

Noua identitate aduce și două Campionate Naționale în cadrul festivalului de triatlon ce va avea loc în Mamaia, în 2019: Distanță Half și Supersprint. De asemenea, competiția va găzdui și Cupa României la Aquathlon.

 

Mai mult, H3RO by TriChallenge își consolidează relevanța la nivel continental și devine, anul viitor, gazdă a Cupei Europene de Triatlon Sprint.

 

Înscrierile în competiție se deschid din data de 10 decembrie, cu o perioadă promoțională Happy Registration Week, în care înscrierea la probele individuale de triatlon va fi disponibilă pentru 110 lei și, respectiv, 400 de lei pentru secțiunea Half.

 

Până în prezent, pe parcursul primilor zece ani, TriChallenge Mamaia a mai fost gazda a două cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competițiilor majore de triatlon.

 

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.

H3RO by TriChallenge este un eveniment organizat de către smartatletic.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram