Prima zi de competitie Maratonul Olteniei 2018

Prima zi de competitie Maratonul Olteniei 2018

Maratonul Olteniei 2018, prima zi: 294 ciclisti, 2 trasee, multa energie pentru bine daruita celor trei cauze sociale, beneficiare ale evenimentului marca CEZ Romania

 

Prima zi a evenimentului a adunat la start 294 de iubitori de MTB din tara si strainatate, care si-au testat genele de maratonisti in zona deluroasa din vecinatatea municipiului Ramnicu Valcea.

 

La deschiderea evenimentului au fost prezenti Ondřej Šafář– noul Country Manager al Grupului CEZ in Romania, Martin Zmelik – initiatorul si sustinatorul Maratonului Olteniei, alaturi de autoritatile locale Mircia Gutau – Primarul Municipiului Ramnicu Valcea, Florian Marin – Prefectul judetului Valcea, Adrian Mihaila – Consilier Consiliul Judetean Valcea precum si reprezentanti ai partenerilor Platinum ai evenimentului, Corneliu Bodea – CEO al Grupului Adrem si Andrei Rati – CEO RC Europe.

 

Adrenalina, emotiile, distractia si relaxarea au dominat prima zi a Maratonului Olteniei 2018, Iar zonele tematice amenajate in Parcul Zavoi au strans vizitatori care s-au bucurat de distractie in aer liber, alaturi de prieteni sau familie. Acestia au putut alege intre o serie de activitati – testarea tehnologiilor 3D / VR, activitati in familie, jocuri dedicate copiilor, dar au avut parte si de zone utilitare, precum cele de incarcare a telefoanelor sau de vizualizare a rezultatelor live.

 

Atat concurentii cat si vizitatorii au avut ocazia sa interactioneze cu reprezentantii celor trei cauze sociale sustinute anul acesta de Maratonul Olteniei, editia a VI a –  programul “Paine si Maine” implementat de Fundatia World Vision Romania, programul de sprijin psiho-social sustinut de Asociatia Little People Romania si dotarea cu echipamente medicale Accu Vein a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea si sa afle mai multe despre proiectele si initiativele lor, de la nivel national si din Oltenia.

 

Reintorsi din curse, concurentii s-au putut bucura de o portie delicioasa de paste, de masaje terapeutice, dar si de momentul mult asteptat – premierea celor mai buni. Efortul sportivilor de la probele de MTB a fost rasplatit cu un fond de premiere in valoare de aproximativ 19.000 lei, constand in produse sportive si premii in bani si multe alte surprize.

 

Maratonului Olteniei continua si maine, 25 august

Zonele tematice raman amenajate si duminica pentru vizitatorii parcului Zavoi care sunt invitati sa le viziteze, dar sa si sustina competitorii ce isi vor testa gena de maratonist, in probele de alergare, incepand cu ora 09:00.

 

Sportivii inscrisi la cele trei curse de alergare montana (10,5 km, 21,5 km, 42 km) isi pot ridica kiturile de concurs in dimineata probelor, intre orele 07:00 – 08:30, moment in care vor avea oportunitatea de a vota una dintre cele trei cauze sociale sustinute de editia VI a Maratonului Olteniei – programul „Paine si maine” al Fundatiei World Vision Romania, programul zilnic de sprijin psihosocial pentru pacientii din Oltenia, implementat de Asociatia Little People si dotarea Spitalului Judetean de Urgenta Valcea cu aparatura moderna AccuVein.

 

Ziua de duminica va reuni si copiii cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani care vor participa la o cursa de alergare, organizata special pentru ei, incepand cu ora 10:30. Inscrierile se fac pe 26 august,  in intervalul 08:00 – 10:00 si sunt deschise tuturor copiilor care doresc sa se bucure de distractie in aer liber si de sansa de a castiga unul dintre premiile in produse puse in concurs.

 

Editia din 2018 a Maratonului Olteniei – un eveniment CEZ Romania – este organizata cu sprijinul Primariei Municipiului Ramnicu Valcea, HyperSport, SmartAtletic, si este sustinuta de partenerii Adrem, RC Europe (parteneri platinum); Ciga Energy, Tuca Zbarcea & Asociatii (parteneri gold); Ernst & Young, Fine Consulting, Hervis Sports & Fashion, Inform Lykos, Ness, Comranado, Gold Nutrition (parteneri silver); Telekom Sport, Realitatea, Kiss FM, Adevarul, Gazeta Sporturilor, Running Mag, Adrenallina.ro, Biciclistul.ro (parteneri media); Club Sportiv Lykaios, Cozia Racing Team, Buridava (parteneri locali).

 

Detalii pe site-ul www.maratonulolteniei.ro  sau pagina de Facebook a concursului.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram