6.500 de iubitori de sport din Ploiești, prezenți la o nouă ediție Mișcarea Face Bine powered by Telekom Sport

6.500 de iubitori de sport din Ploiești, prezenți la o nouă ediție Mișcarea Face Bine powered by Telekom Sport

„Cea mai mare oră de sport”, festival parte a campaniei „Mișcarea face Bine” powered by Telekom Sport, a animat, în 14 iulie, 6.500 de ploieșteni pasionați de sport.

 

La 8 ani de la lansarea campaniei ,,Mișcarea face bine”, festivalul de sport și sănătate „Cea mai mare oră de sport” este organizat anul acesta în Ploiești (14 iulie), Brașov (28 iulie) și Iasi (11 august), alături de Smartatletic si GetFIT, în parteneriat cu BTL Aesthetics, Crucea Rosie, Freewheel, E-boda, Nico Fitness, Aquafit, CSM Ploiesti, H2ON.

 

Activitățile sportive derulate în Ploiești au inclus tenis de masă, volei, baschet, șuturi la o poartă de fotbal special concepută, precum și un program variat de fitness.

 

În fiecare oraș, „Cea mai mare oră de sport” cuprinde un maraton de 12 ore de activități sportive în aer liber, testări medicale și cursuri de prim ajutor, la care participă gratuit mii de pasionați de sport și sănătate, zeci de mii de suporteri și peste 100 de instructori naționali și internaționali.

 

De asemenea, în Ploiești, participanții au avut o zona de test drive pentru vehicule electrice – trotinete electrice, biciclete electrice, moped și motociclete electrice de la Freewheel. Mai mult, BTL Aesthetics a pus la dispoziție, la stand, echipamente de estetică medicală, fizioterapie-recuperare medicală și aparatură diagnostic – cardiologie.

 

Edițiile ținute până în acest an au adunat 192 ore de sport și, doar anul trecut, peste 50.000 de participanți si spectatori.

 

Edițiile următoare vor va loc în 28 iulie, în Brașov, unde, pe lângă cele 12 ore de sport în aer liber va avea loc și crosul UpDown Run, care are cursele de 4 și 7 km cu trasee pe Tâmpa, si în 11 august, în Iași.

 

De asemenea, în cadrul ediției de anul acesta a festivalului „Cea mai mare oră de sport”, Fundația Telekom România susține financiar o cauză socială. Astfel, Fundația Telekom Romania își propune să contribuie prin fondurile donate la costurile intervenției de transplant de care are nevoie Elena Bunea, în vârstă de 3 ani, singurul pacient din România în viață diagnosticat cu Sindromul Berdon. Elena are nevoie de 400,000 £ pentru operația de transplat de intestin pe care o poate face la Birmingham. Participanții la evenimentele sportive de la Ploiești, Brasov si Iasi organizate în cadrul festivalului „Cea mai mare oră de sport” pot contribui, de asemenea, la susținerea acestei cauze sociale.

Text: Silviu Nicolescu

Photo: Radu Cristi pentru Miscarea Face Bine

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram