Fundatia Telekom Romania donează 42.000 lei pentru Robert Cadar

Fundatia Telekom Romania donează 42.000 lei pentru Robert Cadar

Maratonului Internațional Brașov, powered by Telekom Sport sprijină cauzele sociale și direcționează, prin intermediul Fundației Telekom Romania, suma de 21.000 de lei brașoveanului Robert Cadar, alergător și fotograf diagnosticat cu o formă rară de cancer. Suma reprezintă dublul donațiilor efectuate prin intermediul platformei Galantom și echivalentul a jumătate din taxele de înscriere la competiție înregistrate după data de 4 mai 2018.

 

În plus, Fundația Telekom Romania a decis să dubleze valoarea donației până la suma de 42.000 lei, deoarece susținerea cauzelor sociale aflate în dificultate reprezintă unul dintre obiectivele fundamentale ale acesteia.

Robert Cadar – ambasador al Maratonului Internațional Brașov

 

„Anul acesta, am fost onorați să îl avem ca ambasador al Maratonului Internațional Brașov pe Robert Cadar, de la care avem cu toții ce învăța. Robert ne spune povestea despre lupta cu sinele în depășirea limitelor, despre valori și putere, motivație și pasiune și, poate cel mai important, ne spune povestea despre forță, optimism și speranță. Suntem alături de el pe mai departe. Mulțumim, Robert, pentru lecția de viață!”, a declarat Ionela Paunică, Director Executiv, Fundația Telekom Romania și Senior Coordonator PR, Telekom Romania.

 

„Îl sprijinim întotdeauna cu umilință pe Robert Cadar, un om care ne inspiră prin lupta lui și prin modul în care a coagulat o frumoasă comunitate de alergători în jurul său, pe care i-a implicat în permanență în promovarea cauzelor umanitare diverse. Este felul nostru de a îi mulțumi pentru ceea ce face pentru oamenii care au nevoie de ajutor sau de motivare și pentru rolul de model pentru generațiile care vin din urmă, dar și pentru toți cei care luptă cu această boală cumplită numită cancer”, a declarat Vlad Stoica, General Manager, smartatletic.

 

Banii donați îl vor ajuta pe Robert în perioada următoare să achite costul intervențiilor medicale la care va fi supus în Franța și Anglia.

 

Foto: Robert Cadar

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram