Peste 50.000 de participanți la a VII-a ediție a “Celei mai mari ore de sport”

Peste 50.000 de participanți la a VII-a ediție a “Celei mai mari ore de sport”
  • Peste 7.400 de participanți din 21 de orașe și peste 46.000 de spectatori;
  • Trei evenimente sportive organizate în aer liber, în București, Brașov și Mamaia, care au oferit peste 50 de clase de sport susținute de 116 antrenori naționali și 2 instructori internaționali;
  • Mai mult de 2.800 de persoane au primit teste medicale gratuite;
  • 2 cauze caritabile susținute de Fundația Telekom Romania;

În perioada iunie – iulie 2017, Telekom Romania, în parteneriat cu SmartAtletic și GetFit a organizat, în București, Brașov și Mamaia, cea de-a VII-a ediție a festivalului de sport “Cea mai mare oră de sport”. În cadrul evenimentului au fost prezenți peste 50.000 de persoane, din 21 de orașe ale României, atât ca participanți la clase, cât și ca suporteri și spectatori.

Faptul că am ajuns la cea de-a VII-a ediție a seriei de evenimente ”Cea mai mare oră de sport” si succesul acestora dovedește că din ce în ce mai mulți oameni înțeleg faptul că sportul și alimentația corespunzătoare sunt elementele de baza ale unei vieți sănătoase,” a declarat Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

În 2010, când am organizat în București prima ediție a festivalului <<Cea mai mare oră de sport>>, nu am avut timp să respirăm pe parcursul celor 12 ore de activitate. Era prima oară când se întâmpla în România un astfel de eveniment: 3 scene cu clase de fitness și cycling, mâncare sănătoasă, intrare gratuită pentru toată lumea. Au trecut de atunci 7 ani în care “ora de sport” s-a dezvoltat frumos, atât calitativ, cât și cantitativ. Este un festival sportiv, de responsabilitate socială de sănătate unic în România, tip caravană în 3 orașe, iar numarul total de ore de activități sportive și recreație ajunge la 36.” a spus Bogdan Antohe, Managing Partner Smart Atletic.

La București, Brașov și Mamaia au participat peste 50.000 de persoane. Totul a fost organizat în jurul a 35 de clase de fitness, coordonate de 118 instructori naționali și internaționali și a 18 zone de sport precum: cycling, streetworkout, freewheel, volei, tenis de masă, fotbal, handbal, cros Up&Down, bootcamp etc. De asemenea, au fost puse la dispoziție 3 zone medicale în cele trei orașe menționate asigurate de BTL Romania, care au oferit peste 500 de teste EKG pentru depistarea sindromului de moarte subită și sesiuni de estetică medicală; Crucea Roșie a oferit cursuri de prim ajutor și resuscitare pentru 100 de copii și adulți. Fundația Dr. Leventer a oferit teste pentru depistarea cancerului de piele.

Nu în ultimul rând, prin intermediul evenimentului, Fundația Telekom Romania a susținut două cauze caritabile: 40 de familii fără venituri din județul Giurgiu vor primi alimente neperisabile, iar HOSPICE Casa Speranței va primi ajutor financiar pentru copiii și adulții cu boli incurabilie din cadrul centrului, ca urmare a organizării crosului “Mișcarea face bine” din cadrul evenimentului “Cea mai mare oră de sport” de la Brașov.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram