Partenerii Cea mai mare ora de sport Brasov, 8 iulie 2017

Partenerii Cea mai mare ora de sport Brasov, 8 iulie 2017

Sambata, 8 iulie, caravana Miscarea face bine va ajunge in Brasov. Piata Sfatului va deveni scena unui adevarat festival la care va invitam si pe voi sa luati parte in cadrul Cea mai mare ora de sport, editia a VII-a.

Vom avea:
– 12 ore de clase de fitness cu cei mai buni instructori din tara si din strainatate;
– zonele de football shooting gate si tenis de masa;
– zonele de testari medicale;
– concert live cu care se inchide evenimentul;
– multe premii si muuuulte alte surprize.

In plus, iubitorii alergarii se vor putea intrece la cele doua probe ale crosului caritabil UPDown Run:

  • proba de 4 km, pentru cei care descopera acum bucuria alergarii;
  • 7km, cu 340m diferenta de nivel, pentru alergatorii de cursa mai lunga si care nu se tem de inaltimi si catarari ????
Totodata, pentru fiecare participant care va alerga, Clubul Sportiv Smart Atletic & Fundatia Telekom Romania vor dona cate 4 Euro pentru bolnavii in stadii terminale, aflati in grija HOSPICE Casa SperanteiPrimii 50 participanti confirmati la fiecare proba vor primi in plus si o invitatie pentru doua persoane la Patinoarul Telekom Arena.

La Cea mai mare ora de sport Brasov ii vom avea alaturi de noi si pe prietenii de la:

Crucea Rosie Romana

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, prin filiala din Brasov, va fi prezenta sambata aceasta, 8 iulie, la Cea mai mare ora de sport. O sa ii gasiti in Piata Sfatului in zona dedicata partenerilor. Aici vor fi prezenti cu un cort de prim ajutor dotat cu pat, defibrilator si materialele necesare desfasurarii activitatii medicale (truse medicale complete, targa mobila pentru cautare si salvare a victimelor, oxigen, medicatie si aparatura de urgenta). Voluntarii si personalul acreditat vor tine demonstratii de prim ajutor pe parcursul intregii zile.

Nu trebuie sa le ratati standul! Educatia medicala este o componenta importanta a vietii noastre, in care noi credem foarte mult.

  

Ciuc Natur Radler

Ciuc Radler este activ. Este mereu in miscare, niciodata plictisit. Este curios si mereu gata de noi experiente, indiferent de loc sau moment. Este urban, dar nu pierde niciodata legatura cu natura.
Este amicul tau neobosit, mereu acolo cand te loveste energia. Ciuc Radler este bautura care iti transforma orice aventura intr-una efervescenta.

Sambata aceasta, 8 iulie, la Cea mai mare ora de sport din Brasov, Ciuc Natur Radler ne va potoli setea si ne va mentine nivelul de energie la cote maxime 😉

BTL Romania Aparatura Medicala

La Cea mai mare ora de sport – Brasov, 8 iulie, viziteaza standul BTL Romania Aparatura Medicala pentru a face screening-ul de depistare a Sindromului de Moarte Subita Cardiaca. Acest sindrom reprezinta principala cauza a mortalitatii in timpul activitatilor fizice intense.

Partenerii nostri de la BTL Romania Aparatura Medicala sunt singurii din lume care produc si comercializeaza echipamentele necesare examinarii si depistarii Sindromului de Moarte Subita Cardiaca. 

  

BTL Exilis EliteTM

BTL Exilis EliteTM este cel mai premiat echipament la nivel mondial din domeniul esteticii medicale, pe care il puteti testa sambata la Brasov, Piata Sfatului, in cadrul evenimentului Cea mai mare ora de sport.

BTL Exilis EliteTM este un sistem destinat esteticii medicale care ofera cea mai avansata tehnologie de radiofrecventa non-invaziva pentru remodelare corporala, lifting al zonelor laxe si rejuvenare faciala, cu rezultate vizibile si de lunga durata. Viziteaza standul BTL Romania Aparatura Medicala pentru a face un tratament cu BTL Exilis EliteTM!

 

Fundatia Dr. Leventer pentru Sanatatea Pielii

Te-ai intrebat vreodata ce trebuie sa faci pentru a-ti mentine sanatatea pielii? Daca folosesti corect cremele de protectie solara atunci cand petreci timp in aer liber? Sau ce PH are pielea ta?

Viziteaza cortul Fundatiei Dr. Leventer pentru Sanatatea Pielii pentru a afla de ce toate aceste intrebari sunt importante atunci cand vorbim de preventie in sanatatea pielii.

Specialistii Fundatiei, alaturi de reprezentanti Avene, te asteapta in Piata Sfatului, pe 8 iulie, pentru a-ti oferi informatii utile despre preventia si detectia cancerului de piele, premii in produse Avene si dermoanalize gratuite!

Eisberg – Iubesc salatele

Sambata, 8 iulie, Brasov devine pentru o zi capitala sanatatii. Madame de Frisée va fi acolo cu salate proaspete de la Eisberg – Iubesc salatele, desigur 🙂 Daca simtiti ca va pierdeti energia sau nu mai aveti pofta de sport, dati o fuga la standul lor si cu siguranta o sa va reenergizati dupa ce mancati o portie deliciosa de salata 😉

 

Aqua Carpatica

AQUA Carpatica ne sustine si de aceasta data, iar pentru asta ii multumim. Va avea grija sa ne hidratam corespunzator la Cea mai mare ora de sport Brasov.

VIWA Romania

La Cea mai mare ora de sport Brasov o sa ne hidratam si cu ape cu vitamine de la VIWA Romania. Apele cu vitamine VIWA Romania sunt o noua generatie de bauturi functionale pentru persoanele care duc o viata activa.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram