Aqua Carpatica, Apele cu vitamine VIWA Romania, BTL, Crucea Rosie Romana, Zen Sushi Take Away Tineretului, Fundatia Dr. Leventer pentru Sanatatea Pielii, Avene, Golden Beauty si SKIN sustin Cea mai mare ora de sport 2017

Aqua Carpatica, Apele cu vitamine VIWA Romania, BTL, Crucea Rosie Romana, Zen Sushi Take Away Tineretului, Fundatia Dr. Leventer pentru Sanatatea Pielii, Avene, Golden Beauty si SKIN sustin Cea mai mare ora de sport 2017

Sambata, 17 iunie 2017, Parcul Tineretului din Bucuresti va fi gazda celei de-a saptea editii a “Celei mai mari ore de sport”, eveniment parte din campania nationala Miscarea face bine powered by Dolce Sport si sustinuta de Telekom Romania.

Evenimentul isi va deschide portile la 9 dimineata si va cuprinde:

  • Clase de fitness cu unii dintre cei mai buni traineri din tara si de peste hotare: Kick Box, Steel Programs, Kangoo Jumps, Fight Klub Khai Bo, Functional Training, Crossfit, Boot Camp, Super Jump, Pole Dancing, Street Dance;
  • Stafeta de alergare pe 100m timp de 12 ore, eveniment 100% caritabil;
  • FreeWhell, fotbal, handbal si tenis de masa

Dar un eveniment nu este posibil fara parteneri. Anul acesta, la Cea mai mare ora de sport din Bucuresti, Parcul Tineretului, avem alaturi de noi Crucea Rosie Romana, Aqua Carpatica, Zen Sushi Take Away Tineretului, Fundatia Dr. Leventer pentru Sanatatea Pielii, Avene (creme de protectie solara), VIWA Romania (Ape cu vitamine), Golden Beauty, SKIN si BTL.

Maratonul Crucii Rosii Romane

Timp de 12 ore, voluntarii Crucii Rosii Romane vor face:

  • demonstratii de resuscitare pe manechine adult, copil si bebelus
  • vor oferi sfaturi despre acordarea primului ajutor si
  • vor masura tensiunea arteriala persoanelor interesate

BTL Romania

Viziteaza standul BTL Romania Aparatura Medicala pentru a face screening-ul de depistare a Sindromului de Moarte Subita Cardiaca.

Partenerii nostri de la BTL Romania Aparatura Medicala sunt singurii din lume ce detin echipamentele necesare examinarii si depistarii Sindromului de Moarte Subita Cardiaca. 

AQUA Carpatica ne sustine si in acest an, iar pentru asta ii multumim.
Va avea grija sa ne potoleasca setea la Cea mai mare ora de sport 2017

La Cea mai mare ora de sport 2017 o sa ne hidratam cu ape cu vitamine de la VIWA Romania. Apele cu vitamine VIWA Romania sunt o noua generatie de bauturi functionale pentru persoanele care duc o viata activa.

Zen Sushi Take Away Tineretului

Ofera 20% reducere la restaurantul Zen Sushi Take Away Tineretului, pentru saptamana 17 iunie- 23 iunie, tuturor participantilor la clase 😉

Fundatia Dr. Leventer

Campania Citeste Pielea este o initiativa a Fundatiei Dr. Leventer pentru Sanatatea Pielii, avand ca obiectiv reducerea numarului de cazuri de cancer de piele depistate in stadii avansate precum si a cazurilor de mutilari si de decese cauzate de acesta. Scopul principal este informarea populatiei in privinta acestei boli si aducerea in atentia acesteia a faptului ca, depistat in stadii incipiente, cancerul de piele poate fi vindecat.

Campania a inceput anul trecut, in urma constatarii cresterii ingrijoratoare a numarului de cazuri de cancer de piele. In prezent, se estimeaza ca, la nivel mondial, frecventa carcinomului este de 10 ori mai mare decat a melanomului, respectiv 45000 de cazuri fata de 4000. Mai multe informatii pe www.canceruldepiele.ro.

Golden Beauty Line Salon

Golden Beauty vine cu surprize frumoase la Cea mai mare ora de sport 2017! 
Astfel, fiecare participant la eveniment va primi un voucher cu 20% discount la tratamente corporale Exilis, iar cei mai norocosi pot pleca acasa cu unul din cele 5 vouchere/450 lei ce constau intr-un tratament complet pentru fata Exilis. Totodata, echipa Beauty Salon va fi prezenta cu cele mai moderne echipamente de infrumusetare corporala si veti putea afla ultimele noutati in materie de epilare definitiva, tratamente corporale, faciale si din cosmetica.

FreeWheel

Intr-o lume plina de agitatie si stres, simtim deseori nevoia de adrenalina si distractie. FreeWheel te invita la test drive cu hoverboard-ul cel mai indragit. Astfel vei descoperi ce inseamna miscarea si distractia pe doua roti. Gasca FreeWheel este pregatita sa iti impartaseasca secretele acestui vehicul electric si suntem convinsi ca vei fi cucerit instant.

Nu trebuie decat sa vii la corner-ul FreeWheel, cu zambetul pe buze si iti promitem ca vei avea parte de o experienta plina de adrenalina, culoare si energie. Iar la sfarsit vei primi si un permis de pilotare FreeWheel cu numele tau. Nu uita, varsta nu conteaza, FreeWheel are pentru toata lumea cate o surpriza 😉

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram