Record mondial în cadrul „Celei mai mari ore de sport”. Noi provocări pentru ediția de la Brașov a evenimentului

  • Record mondial pentru “Cei mai mulţi oameni care au alergat 100 de metri într-o ştafetă de 12 ore (outdoor) ”, omologat de World Record Academy
  • “Cea mai mare oră de sport” continuă la Brașov pe 9 iulie
  • Cros caritabil pentru HOSPICE Casa Speranței

certificat WRA926 de alergători de toate vârstele au contribuit la obținerea unui nou record mondial pentru “Cei mai mulţi oameni care au alergat 100 de metri într-o ştafetă de 12 ore (outdoor) ”, conform World Record Academy. Aceștia au alergat în total 154 de km într-un interval de 12 ore în cadrul evenimentului din București a “Celei mai mari ore de sport”, organizate de Telekom Romania și Smart Atletic, pe data de 4 iunie, ca parte a campaniei Mișcarea face bine powered by Dolce Sport. În plus, pentru fiecare participant înscris la ştafetă, Fundaţia Telekom Romania a donat câte 1 Euro pentru susținerea cauzelor caritabile asociate evenimentului – GalantomȘcoala de Valori și Magicamp.

După evenimentul din București, caravana Mișcarea face bine  ajunge la Braşov pe 9 iulie, când iubitorii de sport vor ocupa Piaţa Sfatului, timp de 12 ore, pentru a lua parte la cea de-a șasea ediție a Celei mai mari ore de sport”.
cover event 784x295_mfb

Evenimentul va avea loc în intervalul 9:00 – 21:00 și va cuprinde:

  • Clase de fitness cu unii dintre cei mai buni instructori din ţară şi din străinătate: RealRyder- biciclete, OneKor NRG,   – step aerobic, Zumba, Steel Programs, Kangoo, TotalGym – Functional Training, Boot camp şi Shooting Gate pentru pasionații de fotbal.
  • Kids BikeSchool – zonă specială de poligon pentru copii, unde cei mici vor învăța, alături de instructori specializați, tehnici de mers pe bicicletă și reguli de circulație și de siguranță în trafic.
  • Crosul caritabil UpDown Run, cu două probe, în buclă cu start în Piaţa Sfatului:
  • 4 km, pentru cei care vor să descopere bucuria alergării,
  • 7 km, cu 340 m diferenţă de nivel, pentru alergatorii de cursă mai lungă şi care nu se tem de înălţimi şi căţărări.

Şi de această dată miza este dublă: participanţii la cros vor alerga pentru sănătatea lor şi pentru bolnavii cu afecțiuni incurabile îngrijiţi şi susţinuţi de HOSPICE Casa Sperantei. Pentru fiecare participant care va alerga la cros, Fundaţia Telekom şi Smartatletic vor dona câte 4 euro cauzei caritabile a evenimentului. În ultimii doi ani, prin intermediul Fundaţiei Telekom Romania, fondurile strânse din taxele de participare la celelalte ediții ale crosului caritabil au fost folosite pentru procurarea de medicamente necesare copiilor bolnavi de cancer.

Mai multe detalii despre programul evenimentului de la Brașov sunt disponibile aici: miscareafacebine.ro/oradesport/.

După București și Brașov, al treilea eveniment “Cea mai mare oră de sport” din cadrul ediției din acest an va avea loc la Mamaia, pe 6 august.

„Cea mai mare oră de sport” este un festival de fitness și sport, parte a campaniei “Miscarea face bine” powered by Dolce Sport si pusă în scenă de Telekom Romania, Smartatletic si GetFit. Partenerii evenimentului sunt: Aqua Carpatica, Ciuc Natur Radler și Eisberg.

MFB brasov 2016 - poster_A2

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram