Baneasa Trail Run sau miscarea face bine in natura

Baneasa Trail Run sau miscarea face bine in natura

Asociația TrăiescSănătos.org vă invită duminică, 13 decembrie, la a 4-a ediție a evenimentului de alergare pentru amatori Băneasa Trail Run 2015, powered by Băneasa Shopping City și sponsorizat de INTERSPORT.

afis-BTR-2015

După ce anul trecut, în cadrul Băneasa Trail Run, toate cele 700 de locuri au fost ocupate, anul acesta, Asociația Trăiesc Sănătos a mărit numărul de locuri disponibile la 1.000. Se aleargă pe tradiționalul traseu de 10,5 km, precum și pe mai noul traseu de 21 de km, realizat în premieră anul trecut de echipa Băneasa Trail Run. Ambele trasee îndeamnă alergătorii să descopere alergarea într-un peisaj de poveste, în natură:

Pentru al patrulea an consecutiv, încurajăm alergătorii să descopere plăcerea de a alerga în natură, în pădure, și de a-și menține forma fizică. Sperăm ca prin acțiunea Băneasa Trail Run să ducem mai departe mesajul Asociației noastre, și anume, acela de a promova sportul ca activitate normală în viața fiecăruia dintre noi”, a declarat Vlad Mihalache, președintele Asociației Trăiesc Sănătos.

Fiecare cursă, atât cea de 21 km, cât și cea de 10,5 km, va avea start separat și va fi dat din parcarea restaurantului Casa Albă, pădurea Băneasa (zona de nord a Bucureștiului, lângă Academia de Poliție). Astfel, cursa de 21 de km va lua startul la ora 10:30, iar participanții înscriși la cursa de 10,5 km vor porni în alergare la ora 11:00. Kitul de concurs va conține un produs special pentru alergare, cana filtrantă Aqua Optima, bidon de hidratare și baton energizant de la PowerBar, numărul de concurs personalizat, cip de unică folosință și alte surprize. La finalul cursei, toată lumea este invitată la masă, unde vom sta la povești și vom premia câștigătorii.

Și anul acesta, Băneasa Trail Run organizează antrenamente oficiale, care se vor desfășura între 25 octombrie și 29 noiembrie. Alergările vor avea loc pe traseul de 10,5 km și vor avea ca scop familiarizarea alergătorilor cu traseul.

Pentru mai multe detalii despre cursă, kit de participare și premii, puse la dispoziție de către organizator și de sponsori, accesați www.baneasatrailrun.ro și pagina de Facebook: https://www.facebook.com/BaneasaTrailRun.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram