Cea mai mare oră de sport din 2015, la raport!

Cea mai mare oră de sport din 2015, la raport!

Peste 50.000 de persoane au participat anul acesta la Cea mai mare oră de sport, în cele 3 oraşe: Bucureşti, Braşov şi Mamaia. Mai multe cifre în cele ce urmează:

  • Trei evenimente sportive în aer liber, în București, Brașov și Mamaia, în perioada iunie – august 2015
  • 89 de demonstrații sportive susținute de 115 instructori locali și internaționali
  • Peste 1.000 de persoane au beneficiat de teste medicale gratuite

În perioada iunie – august 2015, Telekom Romania, în parteneriat cu SmartAtletic și Getfit, a organizat cea de-a cincea ediție a evenimentului sportiv „Cea mai mare oră de sport” în București, Brașov și Mamaia. În total, peste 50.000 de persoane au luat parte la clasele de sport, ca participanți activi sau susținători.

Cea mai mare ora de sport Cea mai mare ora de sport1 (1) Cea mai mare ora de sport2

Anul acesta, «Cea mai mare oră de sport» a sărbătorit cinci ani de la prima ediție. Impactul proiectului a crescut de la an la an și pot spune că în 2015 a fost cea mai de succes ediție de până acum. Asta ne oferă energie și motivație să continuăm misiunea noastră de a promova un stil de viață sănătos, prin sport, a afirmat Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Programele sunt adaptate pentru ca orice trecător să se îndrăgostească de mișcare, așa se explică numărul impresionant de participanți”, a declarat Cristian Mărgărit, specialist în nutriție, GetFit.

La „Cea mai mare oră de sport” au avut loc 89 de clase de fitness, precum Steel Combat, Steel Tonic, Rebound AAS, Functional Training, Kangoo Jumps, Zumba, Khai Bo, Aerobic, Skandenberg, Spinning, Ultimate Workout și Onekor. Au fost amenajate zone speciale pentru biciclete staționare, Boot Camp, Real Ryder (antrenament cu 20 de biciclete staționare), Gravity (antrenamente cu aparate cu scripeți), TRX și fotbal. Sesiunile au fost susținute de 115 instructori renumiți la nivel național și internațional.

În București, aproximativ 500 de iubitori de aventură au participat la o cursă cu obstacole în noroi, The Ultimate Mudness, organizată de Asociația Runsilvania în Pădurea Motoc, lângă Parcul Mogoșoaia și în Brașov, la cea de-a doua ediție a crosului caritabil „Mișcarea face bine”. Prin intermediul Fundației Telekom Romania, fondurile strânse din taxele de participare la crosul caritabil au fost folosite pentru procurarea de medicamente necesare copiilor bolnavi de cancer.

Totodată, 6 copii cu probleme de greutate au terminat programul de educație nutrițională „Emoțiile nu sunt de mâncare”.

„Cea mai mare oră de sport” este cel mai mare eveniment sportiv desfășurat sub umbrela campaniei „Mișcarea face bine” powered by Dolce Sport. Din 2011, prin intermediul campaniei pro-sănătate „Mișcarea face bine” au fost desfășurate și susținute zeci de evenimente sportive, numărul acestora crescând de la an la an.

 

Partenerul medical al evenimentului a fost Fundația Policlinici Sociale Regina Maria, care a oferit gratuit teste medicale generale și sfaturi medicale pentru un stil de viață sănătos pentru mai mult de 1,000 de persoane.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram