Color Run revine weekendul acesta in Bucuresti

Color Run revine weekendul acesta in Bucuresti

Da, ati citit bine! Faimoasa cursa de alergare in culori, de 5km, revine sambata aceasta in Bucuresti. Dupa 3 editii – in Bucuresti, Cluj si Mamaia, Color Run inchide sezonul in Capitala.

Sambata, 13 octombrie, incepand cu ora 8:30, sunteti asteptati pe Soseaua Kiseleff sa va intreceti in cursa de 5 kilometri de alergare. De data aceasta miza nu este sa treci primul/prima peste linia de finish, ci sa treci… cat mai colorat Si de culoare veti avea parte din plin pentru ca pe traseu va asteapta 4 puncte in care veti fi colorati.

Programul evenimentului este pe site-ul oficial si pe pagina de facebook a evenimentului. Gasiti acolo toate detaliile de care aveti nevoie pentru a petrece o zi de weekend in care sa faceti miscare… in culoare

PROGRAM

08:30 – sosirea participantilor

10:00 – Primul start

vor fi mai multe starturi, astfel incat in dreptul punctelor de culoare, fiecare sa aiba parte de o experienta cat mai intensa. Cursa este necompetitiva.

10:00 – 11:30 The Color Run Experience: alergare/mers – pe traseul de 5km. La KM 1,2,3 si 4 te asteapta valuri de culoare.

11:30 – 14:30 The Color Run Festival: Un line-up de DJ, interactiune cu cei mai tari instructor de dans si fitness.

12:00 – The Color Run Explosion: Pastreaza pudra pentru festival si coloreaza-te in mii de combinatii

Exploziile de culoare se vor repeta pe parcursul festivalului astfel incat tu si prietenii tai sa va bucurati de cat mai multa culoare!

 

—foto deschidere: www.thecolorrun.ro—

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram