Petreceti ultimele doua zile de vara la Maratonul Olteniei

Petreceti ultimele doua zile de vara la Maratonul Olteniei

Asociatia Padina Fest si Hypersport va invita sa petreceti ultimele zile de vara la Ramnicu Valcea, unde are loc in weekend cea de a doua editie a Maratonului Olteniei. Va fi ocazia perfecta pentru a explora locurile frumoase de acolo si nu in ultimul rand veti simti adrenalina competitiei. Pe bicicleta sau in alergare. Sau, de ce nu, in ambele moduri 🙂

Evenimentul are doua zile de competitie – sambata este dedicata MTB si duminica pentru Trail Run. La sfarsit veti fi asteptati in ritmuri de concert.

Vedeti mai jos cateva detalii, asa cum sunt prezentate pe site-ul evenimentului:

P.S.: Azi este ultima zi in care va puteti inscrie si cu o taxa redusa!

 

Sambata, 30 august 2013 – MTB Cross Country

Prima editie a avut loc cu success in 2013 si acum anuntam cu bucurie cea de-a 2-a editie! Vom avea multa energie de consumat pe carari si prin paduri, intr-un cadru natural impresionant.
Competitia este adresata preponderent amatorilor, pe doua variante de traseu:  scurt de aproximativ 33kmsi lung de 51km.
Ambele ii vor pune pe concurenti la incercare! Vom avea atat urcari sustinute cat si coborari entuziasmante, atat zone de padure cat si pasuni. Te asteptam intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din tara pentru o competitie energica in mijlocul naturii!

Mai multe detalii aici.

Iubitorii bicicletei de toate varstele care nu sunt inscrisi in concurs pot participa la plimbarea populara care va avea loc in zona parcului Zavoi, unde este si zona de start/sosire a maratonului. Familii, copii, parinti si bunici sunt asteptati sa petreaca o zi activa in aer liber!

 

Duminica 31 august 2013 – Trail Running

Anul acesta introducem o noua proba, Trail Running. Te asteptam sa descoperi frumusetea peisajului si sa batatoresti cararile in ritm sustinut de alergare cu două trasee, unul de semimaraton 21,1km și uncros de 10km .

Mai multe detalii aici.

Startul pentru ambele probe va fi dat in Parcul Zavoi.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram