Moroeni MTB Adventure – 3 zile pline de aventuri pe două roți

Moroeni MTB Adventure – 3 zile pline de aventuri pe două roți

O nouă competiție prinde viață anul acesta în zona ciclismului. La Moroeni, în județul Dâmbovița. Dacă nu v-ați făcut deja planurile pentru weekend, mergeți la Moroeni MTB Adventure!

Traseele se anunță a fi spectaculoase, vremea numai bună pentru mountainbiking.Participanții au la dispoziție trasee cu dificultăți diferite și mai multe categorii de concurs, astfel încât fiecare participant să se poată simți în largul său pe traseul potrivit preferințelor, experienței și pregătirii sale fizice.Etapa I, Sambata 23 August. Start si sosire in Piata Moroeni.

– Traseul Elite – 41 km, harta http://ridewithgps.com/routes/5459557

– Traseul Open – 41 km, harta http://ridewithgps.com/routes/5459557

– Traseul Discovery – 23 km, o singura tura, hartahttp://ridewithgps.com/routes/5459557Etapa a II-a, Duminica 24 August. Numarul de ture va face diferenta dintre categoriile Elite si Open. 

– Traseul Elite – 31 km, 4 ture de traseu, hartahttp://ridewithgps.com/routes/5354632

– Traseul Open – 15 km, 2 ture de traseu, hartahttp://ridewithgps.com/routes/5354632

– Traseul Discovery – 8 km, o tura de traseu, hartahttp://ridewithgps.com/routes/5354632Traseul Discovery – Descopera-ti pasiunea

este unul usor si vine in intampinarea iubitorilor de drumetii cicliste in natura, celor care inca n-au participat la competitii de MTB cat si celor care vor sa participe in familie (un copil cu varsta sub 14 va fi insotit pe tot traseul de un parinte)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram