Peste 20.000 de persoane au participat la “Cea mai mare ora de sport” powered by Dolce Sport

Peste 20.000 de persoane au participat la “Cea mai mare ora de sport” powered by Dolce Sport

Am început în București, am continuat în Brașov și ne-am oprit la Mamaia. Suntem bucuroși că am încheiat încă o ediție de succes a proiectului Cea mai mare oră de sport, parte din campania pro-sănătate Mișcarea face bine. Peste 30 de ore efective de mișcare cu cei mai renumiți instructori din țară și cu invitați speciali din afară, un cros caritabil la Brașov, teste medicale gratuite, hidratare gratuită pe tot parcursul acestor ore, oferită de Aqua Carpatica, activități și zone noi (cum ar fi fotbal, skandenberg, TRX)… și lista ar continua pe multe pagini & albume.

Vă mulțumim tuturor celor care ați făcut posibilă această nouă ediție a campaniei și a Caravanei Mișcarea face bine – parteneri, instructori, participanți, colaboratori și voluntari. Pe pagina noastră de Facebook găsiți multe fotografii, filme și impresii. Până anul viitor, când sperăm să ne revedem,

  • nu uitați să faceți mișcare, 🙂
  • urmăriți-ne aici și pe Facebook pentru articole, resurse și recomandări utile

Pentru detalii suplimentare despre cum a fost la această ediție a Caravanei, vedeți în cele ce urmează Comunicatul de presă.

Comunicat de presă

 

Peste 20.000 de persoane au participat la “Cea mai mare oră de sport” powered by Dolce Sport

 

 

În perioada  iunie – august 2014, Dolce Sport în parteneriat cu SmartAtletic şi GetFit, a organizat a patra ediție a evenimentului de masă “Cea mai mare oră de sport” la București, Brașov și Mamaia, precum și crosul caritabil de la Brașov pentru susținerea copiilor bolnavi de cancer. Evenimentele au făcut parte din campania pro-sănătate “Mișcarea face bine”.

·        Peste 20.000 de persoane au participat la evenimentele din București, Brașov și Mamaia (direct și ca spectatori);

·        Au fost implicați peste 80 de instructori din țară și din străinătate;

·        Peste 20 de copii diagnosticati cu cancer vor primi medicamente prin intermediul Fundației Romtelecom pentru români;

·        Aproximativ 600 de persoane au beneficiat gratuit de teste medicale pentru verificarea stării de sănătate.

 

“Campania “Mișcarea face bine” și evenimentul „Cea mai mare oră de sport” reprezintă crezul nostru că mișcarea și sportul sunt deosebit de importante pentru sănătate și pentru o viață echilibrată”, declară Vlad Enăchescu, Director General Dolce Sport.

 

În cadrul evenimentelor au avut loc demonstraţii de fitness, precum: Zumba, Kangoo Jumps, Body Art, Khai Bo, X-Tempo, AeroKick, Rebound AAS, Steel Programs, TotalX30, Strike Zone, Summer Abs Training, Functional Training, KickBox, Freestyler. De asemenea, au fost amenjate zone pentru Boot Camp Training, TRX, Cycling, Nordic Walking, skandenberg, fotbal, dar și una pentru carturi cu pedale. Sesiunile au fost susținute de peste 80 de instructori români din Cluj, Mangalia, Sibiu, Tulcea, Dej, Bistrița, Slobozia, Iași, Giurgiu, Miercurea Ciuc, Brașov, Ploiești, Buzău și internaționali din Argentina, Marea Britanie și Republica Dominicană. La evenimente au participat atât echipele instructorilor invitați, cât și entuziaști care au dorit să facă mișcare.

 

„Noi milităm pentru ca mișcarea să devină o obișnuință pentru fiecare dintre noi, iar sportul o necesitate socială", spune Vlad Stoica, Președinte SmartAtletic.

 

„Prin această serie de evenimente, promovăm în rândul românilor ideea de sănătate prin mișcare și sport. Am reușit să oferim accesul gratuit oamenilor la o mare varietate de antrenori și de activități.”, adaugă Cristi Mărgărit, consultant în nutriție și fitness,  fondator GetFit.

 

În urma crosului caritabil, la care au fost invitați iubitorii de mișcare, peste 20 de copii diagnosticati cu cancer de la Spitalul Fundeni vor primi medicamente prin intermediul Fundației Romtelecom pentru români.

La evenimente participanții au putut să viziteze și cortul medical, unde au beneficiat de teste gratuite (glicemie, tensiune, indice de masă corporală, nivel de grăsime în corp) pentru verificarea stării de sănătate. Au fost evaluate peste 600 de persoane.  Aproximativ 50 de persoane au fost identificate cu probleme de sănătate și au fost îndrumate către medicii specialiști.

 

“Mişcarea face bine” este o campanie pro-sănătate prin sport şi dietă corectă, demarată de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, în anul 2011.

 

 

Despre Dolce Sport

Dolce Sport, televiziunea de sport a Romtelecom, prezentă pe piață din 2010, și-a obișnuit clienții cu un conținut de calitate și exclusiv, transmis și pe canalele Dolce Sport 2 (cu emisie permanentă), 3 și 4 (cu emisie temporară). Dolce Sport este prezent și online, pe www.dolcesport.ro si pe www.facebook.com/dolcesport.  

 

Despre Fundația Romtelecom pentru români

Fundaţia "Romtelecom pentru români", înființată în 2008, derulează proiecte prin care susţine diferite categorii de persoane aflate în situații speciale și cauze sociale, precum cea a copiilor diagnosticați cu boli grave. Fundaţia vine ca o extindere naturală a implicării Romtelecom în bunul mers al societăţii româneşti, care s-a concretizat în ultimii ani prin numeroase proiecte susţinute de companie.

 

Despre Asociația Club Sportiv Smartatletic

Asociatia Clubul Sportiv Smartatletic, fondată în 2004 de Ioan Stoica (fost ciclist în echipa de aur a României) și Vlad Stoica (multiplu ironman triathlon finisher), este o asociație sportivă care susține practicarea sportului  prin organizarea de evenimente sportive de masă și prin educarea în spirit sportiv a copiilor.

 

Despre GetFit

GetFit și Cristian Mărgărit activează pentru promovarea mișcării și a nutriției sănătoase încă din 2001 prin site-uri de informare, evenimente sportive, tabere de fitness, workshopuri, articole în media, apariții TV și alte activități conexe. Comunitatea online numără mai multe mii de membri și este una dintre cele mai mari din România.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram