In acest weekend, „Cea mai mare ora de sport” muta plaja din Mamaia in Piateta Perla

In acest weekend, „Cea mai mare ora de sport” muta plaja din Mamaia in Piateta Perla

Sâmbătă, 9 august 2014, între orele 09.00-21.00, Dolce Sport, împreună cu partenerii Smartatletic și Getfit, îi invită pe iubitorii de mișcare în Piațeta Perla, la evenimentul de masă “Cea mai mare oră de sport”, pentru a încuraja mișcarea și stilul de viață sănătos în rândul românilor.

 

 

Fostul internaţional Iulian Miu, acum Expert Dolce Sport, moderatorii Andrei Nourescu şi Radu Oprişan, frumoasa prezentatoare Iulia Scărlătescu vor participa la demonstraţii de fitness precum Zumba, Kangoo Jumps, Khai Bo, X-Tempo, Steel Programs, Freestyler, Cardio Training, Functional Training, Total X-30. Vor fi amenjate și zone pentru BootCamp, cycling (biciclete staţionare) şi teste medicale. Sesiunile dintre orele 09:00 şi 21:00 vor fi susținute de peste 40 de traineri renumiţi, printre care Fernando Gorini, Troy Dureh si Kinga Sebestyen, alături de care participanţii pot învăţa mişcări de bază sau pot efectua exerciții intense.

 

Înainte de a ajunge la Mamaia, “Cea mai mare oră de sport” s-a desfășurat la București, în luna iunie, eveniment la care au participat peste 2000 de persoane, apoi la Brașov, în luna iulie, unde au fost prezenți peste 1000 de entuziaști, inclusiv la crosul caritabil pentru copiii cu boli incurabile.

 

Programul complet al evenimentui este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicată campaniei. “Cea mai mare ora de sport”  este evenimentul anual care face parte din campania pro-sănătate “Mişcarea face bine”, demarată de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, în anul 2011.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram