Ce faci weekendul acesta? Ce spui de o invitatie la Maratonul Bucegilor?

Ce faci weekendul acesta? Ce spui de o invitatie la Maratonul Bucegilor?

Asociatia Padina Fest si Smartatletic organizeaza weekendul acesta Maratonul Bucegilor, un eveniment sportiv la care va recomandam cu drag sa participati. Ziua de sambata este dedicata alergarii si ziua de duminica bicicletei, fiecare concurs avand cate doua probe: una mai lunga si alta mai scurta, accesibile pentru toata lumea.

Sambata, 26 iulie – Trail Running
Traseu lung – 26km
Traseu scurt – 16km

Duminica, 27 iulie – MTB Cross-Country
Traseu lung – 38km
Traseu scurt – 29km

Inscrierile online au fost inchise, dar va puteti inregistra la proba dorita si la fata locului. Este un maraton deosebit pentru ca totul se desfasoara in cadrul unui festival cu renume, traditie si ecou – PADINA FEST. Puteti merge de vineri seara, imediat ce incheiati treaba. Se ajunge foarte usor cu masina. Astfel o sa profitati din plin de toate activitatile din cadrul festivalului: concerte in aer liber, tiroliana, tras cu arcul, zona de relaxare si multe, multe altele.

Si, pentru ca ne face placere sa recompesam cititorii nostri, ne-am gandit sa oferim si pentru acest eveniment sportiv una sau doua invitatii. Depinde numai de voi sa ne convingeti cat de mult va doriti sa alergati si/sau sa pedalati la Maratonul Bucegilor. O puteti face cum vreti/va pricepeti voi mai bine: printr-un comentariu, un film, o fotografie, o caricatura… etc etc. Puteti sa il lasati aici sau pe pagina de Facebook in seara asta pana la miezul noptii (ora 23:59:59).

Maine dimineata anuntam castigatorii. Criteriul este de data aceasta strict subiectiv. Motivele care ne impresioneaza cel mai mult vor fi premiate. Succes!

*Premiul consta in plata taxei de participare la proba dorita (alergare sau MTB)

 

4 Comments

 • Alex Posted July 23, 2014 11:24 pm

  Doresc sa particip la maratonul Bucegilor datorita ,,viciuluii,, fara de scapate numit alergare montana dar si unui alt ,,viciu,, numit Bucegi !

 • cristian toma Posted July 23, 2014 11:37 pm

  Doresc si eu sa particip, multumesc 🙂

 • Mihai radu Posted July 24, 2014 12:02 am

  Si eu:)

 • Angelescu Adrian Posted July 24, 2014 10:46 am

  Sunt la inceput de drum in ciclismul montan si nu gasesc motivatie suficienta sa ma mobilizez mai des ! Am achizitionat o super scula de bicicleta de mountainbiking si se cam “plictiseste”. Haideti s-o “trezim” !!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram