Home » Evenimente » Pe 12-13 iulie, toate drumurile duc la Maratonul Transilvaniei! [Concurs – Câștigă o invitație!]
Pe 12-13 iulie, toate drumurile duc la Maratonul Transilvaniei! [Concurs – Câștigă o invitație!]

Pe 12-13 iulie, toate drumurile duc la Maratonul Transilvaniei! [Concurs – Câștigă o invitație!]

Weekendul acesta va avea loc Maratonul Transilvaniei, un eveniment organizat de Asociația Padina Fest și Smartatletic, în zona turistică Sâmbăta de Sus – Drăguș, la care vă recomandăm să participați.

Aveți de ales între alergare montană și mtb cross-country, fiecare cu câte două probe. Sâmbătă este ziua concursului de alergare (10 sau 21 km) și duminică a celui de MTB (22 sau 44km).

Am văzut traseele și vă spunem din start că o să aveți parte de o experiență grozavă. Dacă mai punem în calcul și festivalul în cadrul căruia au loc cele două evenimente sportive (In Transylvania), e clar că se va lăsa cu mult sport și voie bună, de munte.

Și pentru că ne place să susținem participarea la astfel de evenimente, ne-am gândit să oferim o invitație – la trail run sau mtb (câștigătorul își alege proba și traseul). Se poate înscrie oricine la acest mic concurs pe care îl demarăm aici, spunându-ne doar atât:

 • de unde o să vină la Maratonul Transilvaniei
 • și la ce probă vrea să participe

Vă puteți înscrie în concursul care va desemna câștigătorul invitației până mâine, miercuri, 9 iulie, la ora 20:00 lăsându-ne un comentariu cu cele 2 cerințe de mai sus (aici sau pe pagina de facebook, în statusurile marcate "Concurs Maratonul Transilvaniei").

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, pe random.org, mâine, 9 iulie, după ora 21:00. Apoi tot ce va avea de făcut este să-și facă bagajele și să vină în weekend la Maratonul Transilvaniei, la proba aleasă.

Celor deja înscriși le urăm mult succes, celor care nu s-au înscris, mai au timp până mâine, când înscrierile online se vor închide.

 

 

Similar posts

3 Comments

 1. Chiriac Dumitru says:

  Bună ziua, dacă voi câştiga invitaţia la Maratonul Transilvaniei voi veni din Braşov şi aş vrea să particip la Trail Running, proba lungă.
  Vă mulţumesc frumos şi aştept cu mare drag şi crosul din 19 iulie, la cea mai mare oră de sport !

 2. Ciufu Lidia says:

  Vin din Oltenita
  La MTB 22 km

 3. Echipa Miscarea face bine says:

  Castigatorul concursului este Lidia Ciufu. Juriul a decis sa acorde inca o invitatie si pentru Dumitru Chiriac. Asadar, dragii nostri, va asteptam pe amandoi la concurs! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *