Fitness urban – Fuga de după BAC!

Fitness urban – Fuga de după BAC!

Acesta este un articol special pentru toți cei care au dat BAC-ul și testările de clasa a VIII-a

Curând se afișează rezultatele la BAC. Ați avut o perioadă foarte încărcată, în care ați stat mult pe baricade (fiecare după cât a putut și a… vrut). Examenele s-au încheiat, perioada în care ați acumulat mult stress va fi curând o poveste. Rezultatele, admiterea și gata!

Dar haideți să ne gândim puțin cum să ne relaxăm și să facem în același timp mișcare, după toată această perioadă grea 🙂

Iată 5 pași/activități simple și foarte accesibile:

  1. Dați fuga la școală și vedeți rezultatele! Nu vă uitați pe calculator, pe internet. Site-urile vor merge greu, toată lumea e acolo.
  2. Sărbătoriți reușita cu o tură-două de teren sau de parc. Alergați sau pedalați! Invitați-vă și colegii, ca să fiți în gașcă.
  3. Ieșiți săptămâna asta la înot. La ștrand, la bazin, în râu sau la mare! Dacă nu știți să înotați, profitați de vară și începeți un curs. Nici nu vă închipuiți cât de răcoritoare va fi o baie după atâta învățat și atâtea emoții acumulate.
  4. Nu exagerați cu mâncarea! Știți voi… la fel cum porcul nu se îngrașă în ajun, e valabil și reversul medaliei.
  5. Dați-vă check-out din oraș și mergeți într-o tură la munte. Puteți să strângeți gașca și să dați check-in la marile festivaluri montane. Pe 10-12 iulie, la Sâmbăta de Sus este In Transylvania și pe 24-27 august, pe platoul munților Bucegi este Padina Fest. Aici veți avea parte de tot felul de activități recreative, deistractive, culturale și artistice.

Sursa foto deschidere: www.belfasttelegraph.co.uk

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram