CONCURS: Câștigați două cursuri de mers pe bicicletă, cu BikeSchool

CONCURS: Câștigați două cursuri de mers pe bicicletă, cu BikeSchool

În cadrul campaniei Mișcarea face bine, colecția de vară-toamnă 2014, ne-am gândit să deschidem o secțiune nouă, în care să vă oferim în fiecare lună câteva premii sportive. Și o să facem inaugurarea chiar în acest moment, cu un concurs care va fi activ până marți, 1 iulie 2014, la ora 23:00.

Premiul: două cursuri, în valoare de 60 lei/curs, la școala care te învață să mergi pe bicicletă – BikeSchool [www.facebook.com/bikeschool.ro][www.bikeschool.ro]. Până acum, peste 200 de persoane au învățat să meargă pe bicicletă cu ajutorul echipei de la BikeSchool. Deci veți fi pe mâini & biciclete bune.

Dacă nu știtți să mergeți pe bicicletă sau nu ați mai mers de foarte mult timp și doriți să învățați, acum aveți această ocazie. Sau poate aveți un prieten/o prietenă/un copi/o cunoștință care nu știe și i-ar prinde bine. Puteți câștiga unul din cele două cursuri pe care să îl folosiți voi sau să îl faceți la rândul vostru cadou.

Tot ce aveți de făcut este să ne dați două motive pentru care vreți cursul!

Puteți să le scrieți aici, pe site, într-un comentariu la acest articol sau pe pagina de facebook Miscarea face bine, în postările marcate CONCURS BIKESCHOOL.

 

Termeni și condiții:

 1. Cursurile vor avea loc în București, începând cu data de 7 iulie 2014, în baza unei programări; așadar trebuie să fiți din București sau să aveți disponibilitatea de a veni în București în cazul în care câștigați cursul.
 2. Concursul este activ în perioada 29 iunie – 1 iulie 2014, ora 23:00
 3. Câștigătorii celor două cursuri vor fi desemnați miercuri, 2 iulie 2014, la ora 23:00, după următorul algoritm:

a) un câștigător va fi ales de echipa BikeSchool, dintre persoanele care se înscriu în concurs. Criteriul de alegere: cea mai bună motivație.

b) un câștigător va fi ales prin tragere la sorți, dintre persoanele care se înscriu în concurs, pe random.org, live, aici pe site și pe pagina noastră de facebook, marți, 2 iulie 2014, ora 22:30

Abia așteptăm să vă vedem în șa!

4 Comments

 • Peia Daniel Posted June 29, 2014 4:36 pm

  doua motive : stresul cel mic de 5 ani si sase luni inca nu a invatat sa mearga fara roti ajutatoare si in fiecare dimineata cand plec cu fratele lui la inviorarea de 10 km pe bicilcete spune ” vreau si eu sa merg cu voi ” si al doilea motiv tot pentru el este ca i-am promis ca ii cumpar bicicleta noua pe 16 in locul celei actuale pe 14 cu roti ajutatoare si am aceeasi problema cand plec la cumparaturi imi tot spune ” cumpara-mi bicicleta promisa de baieti mai mari “

 • ilioiu nicoleta alexandra florina Posted June 30, 2014 12:31 am

  mersul pe bicicleta nu se uita … aud aceste cuvinte de la toata lumea , nu am mai mers de vreo 20 de ani si vreau .. vreau sa imi amintesc mersul pe bicicleta, sa imi plimb fetele in siguranta prin parc …si sigur voi reusi sa scap si de cele 20 kg pe care le am in plus 🙁

 • Ioana Lazarescu Posted June 30, 2014 11:59 am

  pentru ca vreau sa particip la un triathlon individual si sa ma pot numi triathlonist 🙂 si pentru ca toti prietenii stiu sa mearga pe bicicleta in afara de mine :p

 • Echipa Miscarea face bine Posted July 5, 2014 11:41 pm

  Juriul a hotarat sa va ofere tuturor celor 3 cate un curs. Veti fi contactati de echipa BikeSchool incepand de luni, 7 iulie, pentru a face programarile la curs!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram