7-8 iunie: Recomandări de weekend. Triatlon & maraton MTB

7-8 iunie: Recomandări de weekend. Triatlon & maraton MTB

Echipa noastră o să vă prezinte începând de săptămâna viitoare recomandările de evenimente sportive ale săptămânii în curs. Va fi o vară plină, cu multe evenimente la care puteți merge pentru a vă bucura de porții serioase de mișcare în aer liber: în București sau în Constanța, la Brașov sau la Timișoara, în Suceava sau Giurgiu, la munte sau la mare.

Desigur, vom fi și noi prezenți la mare parte din ele, mai ales că unele sunt deja tradiționale și le-am trecut pragul la edițiile trecute. Pe bicicletă, înot, în alergare, pe role sau pe schiuri 🙂

Pentru weekendul acesta,

  • dacă v-ați planificat să mergeți la mare, nu ratați Triatlonul fără asfalt, din Vama Veche-2 Mai. Este a cincea ediție a triatlonului care deschide circuitul românesc de offroad – Romanian Cross Triathlon Series.
  • dacă v-ați planificat să mergeți la munte, puteți prinde în program, înainte să intrați pe Valea Prahovei, o scurtă incursiune pe Drumul Vinului. La Urlați se organizează Maratonul Vinului, un concurs MTB cu tradiție, ajuns la a patra ediție.

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram