Revelion 2014 la Arena Platoş Păltiniş

Revelion 2014 la Arena Platoş Păltiniş

Dacă eşti pasionat de sporturile de iarnă sau pur şi simplu vrei să îţi petreci noaptea dintre ani într-un mod inedit, Party Revelionul de la Arena Platoş Păltiniş ar putea fi cea mai bună variantă pentru tine.

Un eveniment cu tradiţie deja, revelionul pe pârtia de la Arena Platos Păltiniş, la 30 de km de Sibiu, are toate coordonatele unei petreceri pe cinste. Artificii, un cort imens, schi gratuit între orele 22.00 şi 24.00 şi petrecere asigurată de DJ Sauce, DJ Leizaboy, FunkyDrop & Meeloox. În plus, se asigură şi transport cu skibus dus-întors Sibiu-Arena Platoş şi intrare party la doar 50 lei.

Complexul de schi şi agrement Arena Platoş Păltiniş se află la 30 de km de Sibiu, pe platoul Poiana Poplăcii, la 1 km de staţiunea Păltiniş şi la o altitudine de 1400 metri în munţii Cindrel. Părţii dotate cu 4 instalaţii de transport pe cablu, tunuri de zăpadă, nocturnă, şcoala de schi şi snownoard, apres ski bar, snow fun parc cu nocturnă – pe toate le găseşti în cadrul Arena Platoş Păltiniş.

Mai multe detalii despre petrecerea de Revelion sau alte evenimente organizate aici, poţi găsi pe site-ul oficial Arena Platoş sau pe pagina de Facebook facebook.com/ArenaPlatos

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram