Sibiu Winter Challenge 2013

Sibiu Winter Challenge 2013

Condiţiile meteo au favorizat deja deschiderea mai multor pârtii din ţară. Dacă practici şi tu un sport de iarnă sau pur şi simplu vrei să te relaxezi week-endurile cu prietenii, la munte, iată un eveniment la care ai putea să participi.

PUMA CLUB Sibiu organizează sâmbătă, 21 decembrie 2013, Sibiu Winter Challenge 2013, un eveniment care promovează sporturile de iarnă. Inspirat din conceptul “World Challenge Day”, o competiţie internaţională organizată la Sibiu în 1993, ediţia actuală a Sibiu Winter Challenge înlesneşte oportunitatea de a practica numeroase sporturi de iarnă.

Aşadar, la Arena Platoş Păltiniş, 21 decembrie 2013 va fi ziua dedicată iernii, prin practicarea mai mult sporturi reprezentantive: snowboard, ski de tură, sanie, biathlon, ture cu snowmobilul, hockey pe zăpadă, jocurile zăpezii (activităţi de team-building) şi alte acţiuni pentru părinţi şi copii. Activităţile se vor desfăşura pe baza unui program bine stabilit, aşa că ar fi bine să te înscrii din timp, dar poţi participa şi pe loc, în ziua evenimentului, în cazul în care zonele sunt disponibile.

Tot în cadrul Sibiu Winter Challenge se vor desfăşura şi două concursuri pentru copiii cu vârsta de până la 16 ani – concurs de ski alpin, respectiv de snowboard.

Cum un astfel de eveniment nu se putea încheia decât tot pe pârtie, seara cei prezenţi se vor bucura de un vin fiert şi de concertul trupei Subcarpaţi.

Mai multe detalii despre programul Sibiu Winter Challenge, cât şi despre înscrieri poţi afla pe arenaplatos.ro/evenimente sau https://www.facebook.com/SibiuChallenge.ro

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram