5 cadouri potrivite pentru pasionaţii de sport

5 cadouri potrivite pentru pasionaţii de sport

Sezonul cadourilor a început deja, iar lista celor mai potrivite daruri pentru cei dragi este încă deschisă. E greu să faci cele mai bune alegeri în funcţie de personalitatea şi pasiunile celor care merită atenţia ta, însă trebuie să ştii că misiunea asta nu e imposibilă.

Dacă ai o secţiune specială, a prietenilor “pasionaţi de sport şi mişcare fizică”, noi îţi venim în ajutor cu câteva propuneri de daruri care te vor scoate din încurcătură. Tot ce trebuie să faci este să le găseşti destinatarul potrivit.

Covoraş de yoga

Sigur ai şi tu cel puţin un prieten preocupat de antrenamentele mind-body. Pentru acesta, accesoriile pentru sesiunile de yoga, de exemplu, ar putea fi cel mai indicat dar.

Alege un covoraş de yoga, ţinând cont de grosimea lui (nu trebuie să fie prea subţire , dar nici prea gros), materialul din care este făcut (alege unul din materiale mai eco-friendly, cum ar fi bumbacul), şi designul atrăgător. Un covoraş cu imagini şi texte inspiraţionale va face, cu siguranţă, senzaţie.

MP3 Player

La sală sau în aer liber, sportul este acompaniat deseori de muzică. Aşadar, un MP3 sau un MP4 Player cu un design atrăgător, care să se potrivească personalităţii destinatarului şi cu funcţionalităţi diverse este cea mai bună alegere. De multe ori, la achiziţionarea unui astfel de produs, vei primi cadou şi căşti, aşa că te vei bucura şi de un mic bonus.

Ceas pentru monitorizare alergare, înot sau/şi ciclism

Device-urile de monitorizare sportivă sunt din ce în ce mai populare. Studiile atestă faptul că performanţele fizice cresc atunci când avem astfel de unelte la îndemână şi suntem proprii noştri antrenori.

Aşadar, un asemenea ceas, ce se montează la încheietura mâinii sau pe bicicletă ar putea face senzaţie printre prietenii pasionaţi de alergare, înot sau ciclism. Device-ul stochează toate informaţiile cu privire la activitatea desfăşurată, corelându-le şi formând un tablou complet al performanţelor fizice, date ce se pot transfera wireless.

O altă variantă asemănătoare ar putea fi şi pedometrul, acel mic device folosit de persoanele care merg pe jos sau fac jogging. Aparatul înregistrează numărul de paşi, numărul de kilocalorii consumate etc.

Căşti îmblănite

Dacă ai vreun prieten care face sport în aer liber, dar nu poartă căciulă, căştile îmblănite sunt varianta perfectă. Comode, călduroase şi “în trend”, căştile vor fi partenerul ideal de antrenament.

Un set de ceai Matcha

Iarna, organismul nostru trebuie susţinut pentru a face faţă temperaturilor şi eforturilor depuse în timpul antrenamentelor. S-a demonstrat deja că extractul din ceai verde este unul dintre cele mai eficiente suplimente pentru energie, dar şi pentru creşterea rezultatelor exerciţiilor fizice. Ceaiul verde este folosit deseori de cei care aleargă sau se antrenează la sală pentru că are un efect maxim de ardere a grăsimilor.

Pentru cadoul bio-natural, noi îţi recomandăm ceaiul verde Matcha, un ceai cu tradiţie în Japonia, ce conţine de 17 ori mai mulţi antioxidanţi decât afinele. În plus, acest tip de ceai ajută la pierderea kilogramelor în plus, detoxifiaza corpul, un studiu demarat de specialişti demonstrând că, dacă faci sport imediat după ce bei ceai Matcha, arzi cu 25% mai multe grăsimi.

un articol de Marina Râşnoveanu

Sursa poza www.pushpr.co.uk

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram