SkyRun @ Sky Tower Bucureşti – 7 decembrie 2013

SkyRun @ Sky Tower Bucureşti – 7 decembrie 2013

Încă de la începutul lunii noiembrie a acestui an, Raiffeisen Property International, Fundaţia Hospice Casa Speranţei şi Smartatletic au anunţat startul înscrierilor pentru prima  ediţie a SKYRUN, o cursă contratimp, de alergare pe scări, în cea mai înaltă clădire din România,  Sky Tower Bucureşti.

Toate fondurile strânse în urma evenimentului vor fi direcţionate către fundaţia HOSPICE  Casa Speranţei, pentru finalizarea construirii centrului de îngrijiri paliative din Bucureşti.

Competiția va avea loc pe 7 decembrie 2013, de la parterul Sky Tower, până la etajul 34, la o înălțime de 119 metri, după urcarea a 680 trepte. Concursul constă într-o singură ascensiune a celor 34 de etaje. Vor exista starturi succesive din zece în zece secunde, câte 2 participanți plecând în același timp. Participanţii vor primi cipuri electronice de cronometrare, astfel încât fiecare îşi va afla la finalul cursei timpul realizat.

Programul competiţiei va fi următorul:

Înscrieri Online:

1 noiembrie – 2 decembrie 2013

Ridicarea Kiturilor de concurs

6 decembrie 2013

Ziua concursului– 7 decembrie 2013

9:30-11:00 Predarea kiturilor de concurs doar pentru participanţii care nu sunt din Bucureşti
11:30 Şedinţă tehnică
12:00 START [Parter]

Starturi separate din 10 în 10 secunde, câte două persoane o dată, în ordinea numerelor de concurs. Diagrama de start va fi comunicată pe site şi pe e-mail, fiecărui participant. Timpul estimat de start pentru 700 de participanţi este de maxim o oră.

14:00 Festivitatea de premiere
15:00 Tombola “Moş Nicolae Sky Run”

Competiția este deschisă participanților cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, angajații corporate bucurându-se de înregistrări prioritare și un clasament separat. Există două tipuri de taxă de participare: pentru concurenții individuali, 100 de lei de persoană și corporate, 200 de lei de persoană. Concurenții care se înscriu individual până la data de 24 noiembrie 2013 beneficiază de o reducere, aceștia plătind doar 80 lei, iar înscrierile se vor încheia la sfârşitul zilei de 2 decembrie 2013.

Mai multe detalii despre programul primei ediții SKYRUN, accesează pagina oficială a competiției: smartatletic.ro/skyrun sau pagina de Facebook a evenimentului.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram