Red Bull MoonTimeBike 2013

În acest week-end, Parcul Tineretului devine traseu montan pentru cei mai buni 150 de rideri din România. Red Bull MoonTimeBike 2013, singura competiţie de Mountain Bike Cross Country din oraş, se va defasura pe 19 octombrie 2013, începând cu ora 18.30.

Vineri, între orele 10.00-19.00, va avea loc previzualizarea traseului, urmând ca startul aventurii de 35 de kilometri se se dea în Parcul Tineretului, la intrarea dinspre Gheorghe Şincai. Traseul va fi unul destul de dificil, cu urcări şi coborâri abrupte pe iarbă, pietriş sau scări, iar diferenţa de nivel este de aproximativ 700 metri.

Concurenţii sunt cei clasaţi în primii 15% la Prima Evadare sau în primii 30% la maratoanele listate pe site-ul organizatorului. Printre participanţii din acest an se număra Kelemen Arpad (campion naţional la Maraton MTB), Lucian Logigan (campion naţional la MTB XCO), Tudor Oprea (reprezentantul României la Jocurile Olimpice de la Atena),  Zsuzsa Gyurka (campioană balcanică şi de 17 ori campioana naţională), Eduard Grosu (campion naţional la ciclocros şi reprezentantul României la Campionatele Mondiale).

Intrarea este liberă, aşa că, dacă doreşti să vezi Mountain Bike de calitate şi să îţi încurajezi favoriţii, vino sâmbătă, 19 octombrie 2013, în Parcul Tineretului.

La eveniment sunt invitaţi şi fotografii amatori sau profesioniti, întrucât cele mai reuşite fotografii vor fi premiate cu accesorii Think Thank Photo.

Mai multe detalii despre program, traseu, înscrieri ca spectator, dar şi petrecerea de după competiţie, poţi afla pe site-ul oficial al evenimentului  sau pe pagina de Facebook Red Bull MoonTimeBike 2013.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram