Carpathian Gladiator – Lacul Roşu, 28 septembrie 2013

Carpathian Gladiator – Lacul Roşu, 28 septembrie 2013

Prima cursă extremă cu obstacole din România, Carpathian Gladiator, va avea loc în acest an pe 28 septembrie, în judeţul Harghita, Lacul Roşu. Organizatorii susţin că scopul competiţiei este acela de a te pune în faţa unor situaţii neobişnuite, înfruntând obstacole la care nici nu te-ai fi gândit, reuşind astfel să îţi depăşeşti limitele.

De-a lungul celor 5 km de traseu, te vei confrunta cu aproximativ 20 de obstacole naturale şi special create pentru concurs. Traseul implică purtare de greutăţi pe o anumită distanţă, căţărare, alergare în pârâu şi lac, sărituri deasupra focului, târâş prin noroi şi alte provocări de acest fel. Astfel, îţi vor fi testate rezistenţa, perseverenţa, puterea, rapiditatea şi îndemânarea.

În ciuda numeroaselor obstacole, traseul este conceput astfel încât oricine să le poată înfrunta. Aşadar, pentru a participa la Carpathian Gladiator 2013 nu trebuie să fii o persoană activa sau una cu o condiţie fizică de invidiat.

Taxele de înscriere individuală:

60 Ron – 02 – 20 Septembrie 2013
70 Ron – 21 – 27 Septembrie 2013
90 Ron – Înscrierea la faţa locului

Taxele pentru înscrierea în echipe (cel puţin 4 persoane)

50 Ron/persoană – 01 – 20 Septembrie 2013
60 Ron/ persoană – 21 – 26 Septembrie 2013
80 Ron/ persoană – Înscrierea la faţa locului

Cadrele militare sau cei care fac parte din orice echipaj de protecţie civilă au o reducere de 10 Ron.

Mai multe detalii despre eveniment, poţi găsi pe site-ul oficial www.carpathiangladiator.ro sau pe pagina de Facebook facebook.com/events

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram