High Camp cu Toma Coconea – Parâng, 2013

Asociaţia Wildthing organizează în perioada 27-29 septembrie 2013 o tabără dedicată adolescenţilor cu vârsta între 13 şi 18 ani. Tinerii se vor antrena în Parâng alături de Toma Coconea, reprezentantul României la Red Bull X Alpes, competiţie pe care a terminat-o de două ori pe locul secund.

Mişcarea în natură, auto-disciplina, exemplele pozitive şi interacţiunea cu oamenii valoroşi sunt câteva dintre obiectivele acestei tabere educaţionale, şi nu performanţa sportivă. Tocmai de aceea, nu contează capacitatea atletică a participanţilor.

În cadrul High Camp, tinerii vor avea ocazia să îl cunoască pe Toma Coconea, un atlet de top, apreciat de comunitatea sportivă din întreaga lume.

În plus, ei vor parcurge trasee spectaculoase din munţii Parâng, învăţând să se ghideze după busolă, hartă şi GPS.

Vor învăţa cum să abordeze o ieşire pe munte, cum se aşază o tabără la munte şi care sunt regulile unei astfel de experienţe.

Tinerii vor afla noţiunile de bază despre parapantă, ce presupune acest sport, iar dacă vremea va fi prielnică vor efectua zboruri alături de Toma Coconea. 

Surprizele pregătite de organizatori nu se opresc aici, aşa că te poţi înscrie pe site-ul www.wild-thing.ro/inscrieri.

Înscrierile se fac în limita a 30 de locuri (primul venit, primul servit). Taxa de particopare este de 670 RON (transport, cazare, masă, echipamente).

Mai multe detalii poţi găsi pe site-ul Wild Thing.
 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram