20.000 de persoane la “Cea mai mare oră de sport” ediţia a III-a

20.000 de persoane la “Cea mai mare oră de sport” ediţia a III-a

Campania pro-sănătate “Mişcarea face bine” a continuat şi în 2013, cea de-a III-a ediţie a evenimentului “Cea mai mare oră de sport”, organizat de Dolce Sport împreună cu SmartAtletic şi GetFit, atrăgând anul acesta 3500 de participanţi şi 20.000 de spectactori.

Pe lângă demonstraţiile organizate în Bucureşti, pe 6 iulie 2013, ediţia din acest an a adus în plus şi “Cea mai mare oră de sport pe litoral” (Mamaia, 26-27 iulie 2013), un eveniment la fel de spectaculos.

Acum, la finalul unui nou capitol de succes, “Cea mai mare oră de sport” ediţia a III-a poate fi rezumată astfel: 20 de ore de mişcare neîntreruptă, aproximativ 40 de clase de sport, 23 de tipuri de demonstraţii, 72 de traineri din România şi străinătate şi participanţi cu vârsta cuprinsă între 3 şi 70 de ani.

Iubitorii sportului în aer liber au putut practica sau asista la demonstraţiile unor antrenamente inovatoare, mai puţin cunoscute la noi în ţară. Kombat Jump, Super Jump, Zumba, Kangoo Jumps, Aerobic, Circuit Training, Functional Training, X-Tembo, Bokwa, Aero Box, Body Jump, Jukari Fit to Flex, High and Low Impact sunt doar câteva dintre aceste exemple.

În plus, la evenimentul organizat pe litoral, la Mamaia, trainerii Troy Dureh din Marea Britanie şi Fernando Gorini din Argentina au atras numeroşi participanţi la clasele de Khai Bo şi Fit Box, respectiv Steel Kombat şi Steel Tonic.

Organizatorii, alături de toţi cei implicaţi în acest proiect ce capătă din ce în ce mai multă popularitate, şi-au exprimat satisfacţia cu privire la interesul crescut al publicului larg pentru sport şi un stil de viaţă sănătos.

“Cea mai mare oră de sport” 
devine de la an la an o tradiţie ce reuşeşte să schimbe mentalitatea romanilor, făcându-i mai determinaţi şi mai conştienţi de importanţa mişcării fizice.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram