Crosul Pădurii – Doce Sport, a adunat la start peste 1000 de oameni

Crosul Pădurii – Doce Sport, a adunat la start peste 1000 de oameni

Dolce Sport, televiziunea de sport a Romtelecom, a sponsorizat ediţia din acest an, a V-a la număr, a evenimentului Crosul Pădurii. Astfel, sâmbătă, 8 iunie 2013, în preajma Zilei Internaţionale a Mediului, peste 1000 de oameni nu s-au lăsat învinşi de ploaie, ci au pornit alături de noi într-un cros destul de dificil, în Parcul Tineretului.

Dacă cei mici au avut de parcurs doar 1 kilometru, o provocare totuşi pentru ei, lucrurile nu au fost la fel de simple în cadrul probei de 3 şi 10 kilometri. Câştigătorul ultimei probe a parcurs întreg traseul în doar 34 de minute şi 43 de secunde, pe locul doi clasându-se o fată care a servit drept model tuturor celor prezenţi.

În plus, evenimentul a avut la linia de finish competitori cu vechime, cum ar fi Gabriel Solomon, campion la alergat la bandă. Nu au lipsit nici participanţii surpriză, Iulian Miu, fostul internaţional stelit, înscriindu-se şi el la maraton.

Evenimentul Crosul Pădurii – Dolce Sport susţine creşterea suprafeţelor împădurite din sudul ţării şi este dedicat promovării sportului de masă şi strângerii de fonduri pentru Campania Pădurea Copiilor, a Asociaţiei ViitorPlus.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram