Povestea SkirtBike merge mai departe

Povestea SkirtBike merge mai departe

Povestea SkirtBike a început acum trei ani, în Bucureşti, atunci când 150 de femei curajoase au arătat lumii întregi că pot fi frumoase şi feminine şi pe biciclete. Evenimentul a câştigat din ce în ce mai multă popularitate, iar în 2012, comunitatea SkirtBike a numărat peste 2000 de femei elegante pe biciclete, în 8 oraşe din ţară.

Anul acesta, povestea SkirtBike merge mai departe cu şi mai multe surprize. Alătură-te ei pe 2 iunie 2013. La ora 15.30, la statuia A.I.Cuza (IOR) se va da startul în Bucureşti, traseul pentru capitală fiind Strada Baba Novac – Şoseaua Mihai Bravu – Şoseaua Ştefan cel Mare – Calea Floreasca – Bulevardul Mircea Eliade – Parc Herăstrău (Roaba de Cultură).

Skirtbike
va fi o promenadă şi pe străzile din Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Braşov, Cluj, Constanța, Drobeta Turnu Severin, Iaşi, Sibiu şi Timişoara.

După plimbarea din Bucureşti, organizatorii te invită să mergi desculță prin iarba la Roaba de Cultură, să asculţi câteva fragmente din romanul Dona Juana și să afli de la Chris Simion “Ce ne spunem când nu ne vorbim“.

Răcorește-te cu Limonada lui Iulian, pentru că banii de pe limonade sunt donații care fac bine copiilor de la Spitalul Marie Curie. Bucură-te de ultimele creații vestimentare  ale studenților de la UNARTE, dansează pe ritmuri electro-pop alături de trupa Yelllow și fă shopping pe bicicletă la Târgul hand made, unde peste 10 artiști și-au anunțat prezența.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului sau pe site-ul oficial SkirtBike.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram