Fitness Festival Bucureşti 2013

Fitness Festival Bucureşti 2013

World Class România te invită pe 19 mai 2013 la Fitness Festival Bucureşti, o acţiune de amploare ce are ca scop promovarea mişcării fizice. Evenimentul se va desfăşura în Piaţa Victoriei şi va cuprinde mai multe demonstraţii sau sesiuni de grup fitness, conduse de cei mai buni profesionişti în domeniu.

Programul Fitness Festival Bucureşti 2013 include:


Kangoo Jumps
– 90 de minute de antrenament cu cei mai buni instructori Kangoo atât pentru cei care iubesc deja acest sport, cât şi pentru cei care vor să încerce pentru prima oară această formă de mişcare intensă şi foarte distractivă.

Zumba
– mişcare pe ritm de dans, în cadrul celor 90 de minute de petrecere Zumba.

Move On Master Class Challenge
– o competiţie împărţită în 20 minute de Easy Aerobics for All, 20 minute de Bodycombat, 20 minute de Zumba şi 10 minute Body Weight Conditioning. Cei mai buni 10 clasaţi vor fi recompensaţi cu premii şi multe alte surprize.

Maratonul de Cycling Indoor de 6 ore
– orice practicant de cycling indoor ar trebui să îşi rezerve bicicletă din timp pentru acest maraton asistat de cei mai buni profesori internaţionali de Schwinn.

Înscrierile la festivalul-manifest pentru mişcare fizică se realizează până la data de 15 mai 2013. Pentru mai multe detalii referitoare la program sau înscrieri, accesează site-ul World Class Romania

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram