Campionatul Naţional de Freeride 2013

Campionatul Naţional de Freeride 2013

Campionatul Naţional de Freeride de Schi şi Snowboard a ajuns la cea de-a V-a ediţie, menţinându-se în topul evenimentelor de acest gen. Competiţia se va desfăşura în munţii Făgăraş, la Bâlea Lac, în perioada 8-15 aprilie 2013.

Această regiune a fost deseori apreciată şi peste hotare, de către sportivii şi turiştii din Islanda, Norvegia, Austria, Germania, Noua Zeelandă etc. Ba mai mult, asociaţia Freeride Transylvania, organizatoarea CNF România, a înlesnit venirea mai multor companii producătoare de film care au ales  acest cadru pentru filmări, contribuind la promovarea României peste hotare.

CNF România reprezintă o etapă de calificare cotată cu două stele pentru Freeride World Tour. Ca şi în ceilalţi ani, cei mai buni freerideri de schi  şi snowboard vor fi prezenţi la start şi se vor întrece pentru titlul de campion naţional. Organizatorii, asociaţia Freeride Transylvania, promit şi de această dată un eveniment la înălţime.

Mai multe detalii despre programul şi înscrierile în cadrul ediţiei din România, pe site-ul oficial Freeride World Tour sau pe www.facebook.com/events

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram