Ultra Swim Challenge – 2 februarie 2013

Ultra Swim Challenge – 2 februarie 2013

Ultra Swim Challenge este un eveniment caritabil, de strângere de fonduri pentru construirea unui nou spital, în Bucureşti. În cadrul concursului pot participa toate persoanele care pot înota intre 1500-2000 de metri, limita de locuri fiind de 60 (în cadrul ambelor categorii individual + ştafetă). Bineînţeles, doritorii sunt aşteptaţi să facă donaţii separate de concursul propriu-zis.

Ultra Swim Challenge se va desfăşura sâmbătă, 2 februarie 2013, la Complexul Olimpic şi Sportiv din Izvorani, Snagov, începând cu ora 10.00.

Cele două probe de concurs sunt:

Individual:
minim 1500 m – maxim 2000 m
Ştafetă: compusă din minim 3 persoane, maxim 5 persoane, care vor trebui să parcurgă în total 5000 m, distanţa cumulată.

Taxa de înscriere este de 60 lei/persoană, data limită a înscrierilor fiind 31 ianuarie, iar a donaţiilor 1 februarie 2013.

Prin strângerea acestor fonduri se asigură construirea unui nou spital care va asigura, prin intermediul fundaţiei Hospice Casa Speranţelor, următoarele servicii:
•    servicii complexe de îngrijiri paliative în regim de internare, în ambulator, în centre de zi şi la domiciliul pacienţilor oncologici – copii şi adulţi
•    suport social, spiritual şi psihologic pentru pacienţi şi familii
•    cursuri de pregătire teoretică şi practică pentru personal de specialitate necesar dezvoltării serviciilor de îngrijiri paliative (medici, asistenţi medicali, asistenţi sociali, psihologi, terapeuţi, manageri de servicii, voluntari, etc)

Mai multe informaţii despre eveniment, pe site-ul oficial http://smartatletic.ro/ultraswim/ sau pe evenimentul creat pe Facebook http://www.facebook.com/events

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram