Concurs de schi pentru copii – Cupa Tamaski 2012

Concurs de schi pentru copii – Cupa Tamaski 2012

Din fericire, zăpada nu s-a lăsat prea mult aşteptată iarna aceasta, aşa că multe dintre pârtiile din ţară sunt acum deschise iubitorilor sporturilor de iarnă. Pe lângă ofertele de cazare şi de distracţie, iată că apar şi concursurile destinate celor pasionaţi de schi sau snowboard. Dacă şi copilul tău se numără printre aceştia, află că îl poţi înscrie într-un concurs distractiv, de care se va bucura cu siguranţă.

Clubul sportiv P.U.M.A din Sibiu organizează anul acesta prima ediţia a concursului de schi pentru copii, Cupa Tamaski. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 22 decembrie 2012, pe pârtia Arena Platoş, Păltiniş, în judeţul Sibiu.

Competiţia va cuprinde două manşe, iar în cadrul acestora se pot înscrie copii de până la 14 ani.

Este important de ştiut că doar părinţii sau tutorele legal al copiilor este cel care îi poate înscrie pe aceştia în concurs. Înscrierile se vor face exclusiv online, până la data de 21.12.2012, ora 17.00. Taxa de participare este de 10 lei.

Clubul Sportiv P.U.M.A promovează activităţile sportive şi educative care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a copiilor la orice vârstă. Până acum, clubul a organizat activităţi de Taekwon-do, schi, snowboard, baschet, limbi străine etc.

Pentru mai multe informaţii referitoare la Cupa Tamaski, accesează site-ul pumaclub.ro/?page_id=551 sau facebook.com/pumaclubromania

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram