Family Olympics, sau despre mișcare în familie

Family Olympics, sau despre mișcare în familie

După a doua ediție a Celei mai mari ore de sport”, campania “Mișcarea face bine”, derulată de Dolce Sport, continuă cu evenimentele Family Olympics dedicate mişcării şi sănătăţii, organizate în zece orașe din țară începând cu 30 iunie 2012.

Lista activităților din olimpiadele familiei include atât mișcare, cât și amuzament, prin jocuri precum ștafeta în saci sau cea cu baloane, badminton, fotbal, minigolf, tir sau “jocul castronului cu apă” etc. Activitățile sunt împărțite pe categorii de vârste, astfel: pentru familii și copii între 6 și 14 ani; cupluri și adolescenți, copii sub 6 ani. De asemenea, în orașele unde există amenajări, vor fi organizate concursuri de role sau biciclete, competiții de mini-fotbal, bachet sau tenis, dar și demonstrații de judo, gimnastică ritmică sau karate. Lista completă a activităților este disponibilă aici.

Evenimentele Family Olympics 2012 se vor desfășura pe perioada următoarelor week-end-uri, în urmatoarele orașe: 30 iunie – 1 iulie 2012 – Cluj Napoca și Piatra Neamţ; 7 – 8 iulie 2012 – Timişoara şi Bistrița; 14 – 15 iulie 2012 – Iaşi şi Sibiu; 21 – 22 iulie 2012 – Constanţa şi Ploieşti; 28 – 29 iulie 2012 – Bucureşti şi Alba Iulia. Detalii despre agenda evenimentelor sunt disponibile aici, secțiunea Evenimente.

Dolce Sport va oferi peste 4000 de premii participanților dornici de mișcare și distracție, constând în extensoare stretch, seturi de gimnastică, mingi de volei, cozoroace si porti de fotbal.

Dolce Sport a decis să se implice, alături de Asociația 11even şi Fundaţia World Vision România, în organizarea Family Olympics, o serie de evenimente organizate în țară, prin care se încurajează mișcarea în aer liber a tuturor membrilor familiei.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram