Skoda Velo Challenge – Pădurea Băneasa, 17 iunie 2012

Skoda Velo Challenge – Pădurea Băneasa, 17 iunie 2012

Aflat la a doua ediţie, Skoda Velo Challenge este primul eveniment de ciclism din România dedicat companiilor. Competiţia de tip ştafetă este deschisă angajaţilor care se pot înscrie în echipe de câte patru concurenţi (categorii: masculin, feminin sau mixt), iar fiecare companie poate avea în concurs cât de multe echipe doreşte. Fiecare membru din echipa trebuie să parcurgă un traseu prin Pădurea Băneasa de cca 10 km, în decursul unei ore, şi să predea ştafeta coechipierului său. Skoda Velo Challenge pune la bătaie câte o cupă pentru fiecare echipă ce se plasează pe locul 1, precum şi multe premii pentru concurenţii ce vor urca pe podium.

Startul competiţiei se va da duminică, 17 iunie 2012, în faţa Academiei de Poliţie.

Taxa de înscriere este de 100 lei / participant (+TVA). Pentru mai multe informaţii despre competiţie, acceseaza pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/Skoda.Velo.Challenge

Programul competiţiei:

Velo Challenge şi decernarea premiilor
9:00 – 14:00
Competiţia dedicată companiilor va avea linia de start şi finish în faţa Academiei de Poliţie de lângă Pădurea Băneasa.

Velo Expo şi Test Area
9.00 – 18.00

Velo Party
14:00 – 18:00
Odată ce competiţia a luat sfârşit, distracţia se va continua cu o petrecere outdoors, Accesul la Velo Party se face gratuit de către orice pasionat al mersului cu bicicletă.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram