Street Heroes Spring Break 2012

Street Heroes Spring Break 2012

STREET HEROES este singurul festival românesc dedicat exclusiv promovării culturii urbane. Ediţia de primăvară va avea loc în perioada 4-5 mai, în Parcul Tineretului din Bucureşti. Ediţia din acest an are o misiune dublă pentru competiţiile de sporturi extreme: vizează descoperirea şi promovarea noilor talente, calificările şi premierea amatorilor din fiecare concurs (Skate, BMX, Role, BBoy) pentru ediţia din toamnă, cu accent în prima fază pe ideea de experienţă şi mai puţin pe cea de competiţie. Fiecare concurent, indiferent de probă, va primi din partea organizatorilor un premiu de participare.
Echipa de rideri pro BURN va oferi un show demonstrativ de skate şi BMX.

Scena de muzica se împarte între cele două zile pentru a face loc vineri băieţilor de la Facem Records, iar sâmbătă celui mai Bass Turbat!

STREET HEROES Spring Break îi are aşadar confirmaţi pe Doc, Deliric, Vlad Dobrescu, Aforic, Carbon, Nwanda, Cedry2k (4 mai) şi pe Gojira, Unlocka, Sharky, MC Motion Monument (5 mai).

În ambele zile, accesul este liber până la orele 14. Vineri, intrarea este 15 lei, sâmbătă 10 lei.
Afterparty-ul oficial are loc pe 5 mai la Safe House cu nimeni altcineva decât… Borgore!

Transportul de la Parcul Tineretului până la Safe House este oferit de către organizatori, în limita locurilor disponibile.

Mai multe informaţii pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/events sau streetheroes.ro

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram