Winter Air Sports Sinaia 2012 – demonstraţii de Snowkite, Speedfly şi salturi din elicopter

Winter Air Sports Sinaia 2012 – demonstraţii de Snowkite, Speedfly şi salturi din elicopter

Cea de-a V-a ediţie a festivalului Winter Air Sports se va desfăşura anul acesta pe platoul de la Cota 2000, Sinaia în perioada 21-26 februarie 2012. Organizatorii, Asociaţia Eco-S şi Primăria Sinaia, anunţă prezenţa unor sportivi de renume mondial care vor asigura un show inedit.

În acest an, categoriile de concurs sunt Race Kite, Freestyle şi Speedfly.

Pe lângă concursul propriu zis vor mai avea loc şi demonstraţii de Snowkite, Speedfly, salturi din elicopter, videoproiecţii, concurs foto, petrecere la Hotel Cota 1400 şi multe alte surprize.

Pe lista invitaţilor se află şi Oliver Palmers (Austria), Toma Coconea (vicecampion mondial la cea mai dură competiţie de adventure din lume unde a parcurs aproximativ 1000 km în mers şi peste 800 km în zbor în cele 14 zile de concurs) şi echipa de paraşutişti TNT Brothers care promit un spectacol senzaţional: bine cunoscutele stele făcute din oameni în cădere liberă, zbor cu wingsuit-ul (acel "Batman" pe care îl vedeţi în filme), aterizări spectaculoase în paralel etc.

Winter Air Sports se desfăşoară pe platoul de la Cota 2000 Sinaia, având baza la staţia de sus a telescaunului din Valea Dorului.

Pentru mai multe informaţii despre eveniment, accesaţi site-urile oficiale www.kitemania.ro, www.parapanta.com sau pagina de Facebook http://www.facebook.com/WinterAirSports

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram