Moş Crăciun ProCiclism 2011

Moş Crăciun ProCiclism 2011

Duminică, 18 decembrie 2011, începând cu orele 14.00 eşti aşteptat în Parcul Tineretului din Bucureşti pentru a participa la a V-a ediţie a evenimentului “Moş Crăciun ProCiclism”.

Scopul acestei manifestări sportive este acela de a încuraja mersul pe bicicletă şi practicarea ciclismului urban şi utilitar.

Organizatorii au transmis următoarele informaţii celor care doresc să ia parte la marşul “Moş Crăciun ProCiclism”:

•    Se poate veni cu bicicletă sau fără.
•    Cei cu bicicletă vor merge pe traseul stabilit înainte şi existent pe site-ul http://www.bikeevents.ro/plimbari-oras/18-decembrie-2011-mos-craciun-prociclism-bucuresti.html, pentru a o oferi bomboane copiilor din parcuri.
•    Cei fără bicicletă vor rămâne în parcul Tineretului şi vor împărţi bomboane lângă pomul de iarnă.
•    Toţi participanţii vor veni îmbrăcaţi în Moş Crăciun sau măcar cu câte o căciulă roşie pe cap şi cu câte o punguţă cu bomboane de acasă pentru a le oferi copiilor.
•    Se circulă în grup organizat, în coloană câte unul, pe şosea, cu respectarea regulii semaforului, şi a celorlalte reguli de circulaţie şi conform L 60/1991 privind adunările publice. http://legislaţie.resurse-pentru-democratie.org/60_1991.php .
•    Cei care vin cu bicicletă, dacă este zăpadă afară, să aibă cauciucuri cramponate la roţi, pentru a nu derapa.
•    Se fac grupuri de câte 20-25 de ciclişti, conduse de câte un şef de grupă. Distanţa dintre grupuri este de cca. 100 m (cam cât tine culoarea roşie a semaforului, pentru plecarea următoarei grupe). Dacă numărul participanţilor este mai mare de 300 ciclişti se vor împărţi pe mai multe trasee/diferite direcţii, după caz.
•    Locul de întâlnire este în Bucureşti, Parcul Tineretului, intrarea liceul Şincai, la ora 14.00.
•    Programul anunţat pentru duminică, 18 decembrie :este următorul:
–    14.00 – 14.15 Sosirea cicliştilor îmbrăcaţi în Moş Crăciun.
–    14.15 – 14.30 Anunţarea traseului, a regulilor de deplasare şi conţinutul activităţii. Poza de grup. Constituirea grupurilor şi plecarea pe traseu.
–    Telefon contact: Profesor de sport şi Antrenor de ciclism, Florin Leonte: 0744.158.497.

Pentru mai multe informaţii privind evenimentul, poţi accesa pagina oficială de Facebook http://www.facebook.com/events/ sau site-ul http://www.bikeevents.ro/

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram