Cum faci din 12 ore cea mai mare oră de sport

Cum faci din 12 ore cea mai mare oră de sport

Sâmbătă, 23 iulie, încă înainte de ora 9:00, primii participanţi au păşit dincolo de poarta “Mişcarea face bine” şi până la sfărşitul zilei s-au convins cât este de adevărată această zicală. Trei zone dedicate sportului i-au invitat pe rând să încerce diferite tipuri de mişcări, iar dacă nu era nimic pe gustul vizitatorilor, aceştia puteau oricândsă meargă la scena de spinning, care a fost deschisă întreaga zi.

Indiferent de vârstă, cei peste 10.000 de oameni care au venit la eveniment pe parcursul zilei au făcut cel puţin câteva minute de sport şi au mâncat sănătos. Au încercat cocktail-uri inedite din fructe şi legume, combinate în moduri la care puţini s-ar fi gândit vreodată, dar din care au rezultat băuturi savuroase şi revigorante. Cei mici au avut pregătit ceva special şi au învăţat de la “Profesorul de nutriţie” cum potmânca sănătos şi au participat la diverse clase de sport potrivite pentru ei.

Pe scena Dolce Sport s-au succedat demonstrații de exerciții de înviorare care i-au ajutat pe cei din parc să se trezească, apoi Zumba – care a pus efectiv participanții pe foc de două ori pe parcursul zilei, urmată de  o demonstraţie spectaculoasă de Kangoo Jumps, pentru care toţi doritorii s-au bucurat de ghetele cu arcuri puse gratuit la dispoziţie. A venit apoi rândul mişcărilor pe ritmuri latino, al demonstraţiilor de kickbox, urmate de ora de antrenament funcţional, cursul de aerobic Capoeria şi demonstraţia de combat. La toate sesiunile de sport participanţii au exersat din toată inima, urmărind cu atenţie indicaţiile instructorilor. Alte 20 de demonstraţii sportive s-au desfăşurat pe parcursul întregii zile la evenimentul susţinut de DolceSport, care au oferit bucureştenilor cele mai eficientemetode de antrenament.

A fost o zi plină, cu oameni zâmbitori, care au descoperit oră de oră surprizele pregătite de organizatori. Şi mai important, majoritatea celor care au trecut prin Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti şi care nu practicau regulat un sport s-au gândit măcar să introducă mişcarea în viaţa lor. Misiunea a fost deci îndeplinită! 

 

Vezi mai multe poze pe Facebook.
 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram