Silueta perfectă

Silueta perfectă

Silueta ne este în permanenţă ameninţată de miciile tentaţii ale verii. Există totuşi câteva căi puţin drastice prin care poţi avea grijă ca silueta perfectă să nu fie grav afectată în această perioadă.

Bea ceai. Recomandat este ceaiul alb şi cel verde. Una, două ceşti de ceai neîndulcit, în fiecare zi, vor accelera arderea grăsimilor. Băutorii de ceai, prin aceasta înţelegând consumul a cel puţin două ceşti de ceai în fiecare zi au o circumferinţă mai mică a taliei faţă de cei care nu beau ceai, şi asta indiferent de ceea ce mănânci. Ceaiul alb şi ceaiul verde te scapă de burtă şi sunt susţinători dedicaţi ai siluetei perfecte.

Fă mişcare dimineaţa.
În fiecare dimineaţă! Zece minute de exerciţii fizice dimineaţa înainte de micul-dejun te ajută să-ţi păstrezi greutatea. Exerciţiile fizice, pe stomacul gol, cresc toleranţă la glucoză, ceea ce încetineşte procesul de depunere a grăsimilor, şi te ajută să-ţi păstrezi silueta perfectă.

Nu sări peste micul dejun. Masa de dimineaţă te va ajuta să mănânci mai puţin cu circa 30% pe parcursul zilei. Cei care stau la masă dimineaţa şi care consumă alimente bogate în proteine şi cereale integrale au, în medie, o talie cu cinci centimetri mai subţire decât celelalte persoane. Masa de dimineaţă îţi măreşte rata metabolismului şi micşorează numărul de enzime ce provoacă colesterol în exces.

Mănâncă încet şi cu plăcere. Dacă mănânci încet, cu siguranţă te vei menţine mai slabă. Un exemplu, persoanele care au mâncat o îngheţată în 30 minute au avut o senzaţie de saţietate mai puternică şi pentru mai multă vreme decât aceia care au mâncat mai repede. Regula este importantă mai ales în cazul dulciurilor. Mănâncă foarte încet fiecare felie de tort. Vei mânca mai puţin şi te vei bucura mai mult! Bea cât mai multă apă. Recomandarea este valabilă mai ales în zilele în care mănânci mai mult decât în mod normal. Un studiu a dovedit că persoanele care beau două pahare de apă înainte de masă sunt mai suple decât cele care sar peste această regulă. Apa umple stomacul, aşa că vei mânca în medie cu cu circa 100 de caloii mai puţin. Nu-i aşa că este un truc extrem de util, pentru o siluetă perfectă?

Foloseşte cântarul.
Deşi femeile, în special au o adevărat fobie când vine vorba de cântar, acesta este cel mai simplu mod în care te poţi ţine suc control. Persoanele care se cântăresc o dată pe săptămână au o siluetă mai frumoasă decât cele care nu îşi monitorizează greutatea. Cântarul te ajută să ştii când situaţia devine periculoasă, dar şi să-ţi păstrezi silueta perfectă, scrie Yahoo health.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram