Somon la cuptor cu smântână şi ceapă

Somon la cuptor cu smântână şi ceapă

Ingrediente:

– 120 gr file de somon
– 2 linguri de suc de lămâie
– 2 linguri de ceapă mărunţită
– sare şi piper după gust
– 200g smântână

Mod de preparare:

Încălziţi cuptorul la 450 grade; puneţi peştele într-o tavă, adăugaţi sarea şi piperul şi stropiţi cu sucul de lămâie. Puneţi deasupra ceapă şi lăsaţi la cuptor 30-40 de minute. Smântână se amestecă cu un căţel de usturoi pisat şi se toarnă fie pe somon, fie lângă.

Informaţii nutritive:

152 calorii, carbohidraţi 14 gr, 23 gr proteine, grăsimi 4 gr, colesterol 55 mg.

Poftă bună!

1 Comment

  • Ady Posted October 11, 2011 10:54 pm

    Si smantana unde-i?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram