Pui la cuptor cu legume

Pui la cuptor cu legume
four ways to reinvent your adappnext6 tips to start building a ad you always wanted

Ingrediente:

– 4 cartofi tăiaţi
– 6 morcovi tăiaţi
– 1 ceapă mare tăiată în 4 bucăţi
– un pui dezosat şi fără pieliţă tăiat în bucăţi
– 100 gr apă
– 1 lingură de cimbru
– puţin piper

Mod de preparare:

Încălziţi cuptorul la 400 grade. Se aşează într-o tavă cartofii şi morcovii tăiaţi şi ceapă. Deasupra se pun bucăţile de pui; amestecaţi apă cu cimbrul şi piperul  şi turnaţi în tavă peste legume şi pui. Se lasă o oră la cuptor la 400 grade până când se rumenesc. Rezultatul va fi incredibil!

Informaţii nutriţionale: 160 de calorii, 32 gr de carbohidraţi, grăsimi 2 gr, 6 gr de proteine, fibre 5 gr, colesterol 15 mg.

Poftă bună!

1 Comment

  • Andreea Posted January 18, 2012 3:06 pm

    Presupun ca cele 4000 de grade sunt Fahrenheit. Nu?

Add Comment

Leave a Reply to Andreea Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

facebook
youtube
instagram