Stafeta de 100m

Cati dintre voi va mai amintiti clasica proba de 100 m viteza? Cate incercari, cate antrenamente sa scoateti la scoala sau in liceu baremul pe suta de metri? ­čÖé

Ei bine, anul acesta, in cadrul festivalului de fitness si sport in aer liber, ne-am propus sa va aducem la firul ierbii un eveniment nou-nout, organizat in premiera nationala: Cea mai mare stafeta de 100m alergare/persoana in 12 ore

stafeta

Cum asa? De unde ideea asta? Cum adica stafeta? Doar 100m? Cine poate participa? Miza?

  • fluierul va anunta startul la ora 9:00 si tot fluierul va suna finish-ul la ora 21:00
  • in tot acest timp, o zona special amenajata pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf, din Bucuresti, o sa va gazduiasca intr-o intrecere viteza pe clasica suta de metri
  • se poate inscrie oricine, indiferent de varsta (varsta minima recomandata – 14 ani)
  • Miza este sa alergam cat mai multi in acest interval de 12 ore

Cursa va fi una cronometrata cu cipuri electronice, cu rezultate afisate in timp real. Fiecare participant va primi un kit de concurs alcatuit din tricoul oficial si numarul de concurs.

Mai mult, pentru fiecare participant care se va inscrie si va alerga 100m, Fundatia Telekom Romania va dona 1 Euro catre cauzele caritabile ale evenimentului.

Inscrierile sunt deschise!

Nu exista taxa de inscriere, ci o donatie minima recomandata de 10 lei, pe care alegeti voi in momentul inscrierii catre ce cauza sa fie directionata.

Pentru fiecare persoana care va alerga 100m, Fundatia Telekom Romania va dona 1 Euro catre cauza aleasa de fiecare in parte.

Inscrierea participantilor la eveniment se face selectand un interval orar cand acesta doreste sa alerge. Va rugam sa respectati acest interval si sa  fiti prezenti in zona de start la ora la care v-ati inscris.

Joi, 2 iunie

23:59 – Data limita pentru inscrieri online

Sambata, 4 iunie

08:30 – 20:00 – Inscrieri la fata locului in limita locurilor disponibile.

09:00 – START proba stafeta
21:00 – FINAL proba stafeta
21:10 – Anuntarea rezultatelor