Ai demonstrat deja că un nou mod

0

„Când te descurci să creezi o companie prin care lipsa de prezență fizică (care poate fi hotărât alienante) să nu fie percepută și în timpul căreia oamenii spun „Mă simt cu adevărat ca locuință chiar aici”, ai demonstrat deja că un nou mod de a trăi fermă și munca este posibilă și prețuiește-o.” conchide Matei.

Expertiza de abordare a muncii pe care o avem acum în cadrul Unobravo este un model revoluționar care plasează oamenii în centru, indiferent dacă sunt sau nu pacienți, terapeuți sau colaboratori – mai multe informatii – pe BLOG. Multe firme au ales deja Unobravo ca asociat pentru a se ocupa de bunăstarea colaboratorilor lor și lucrăm în fiecare zi pentru a răspunde cât mai bine nevoilor fiecăruia dintre ei. Călătoria pentru o schimbare importantă pur și simplu a început și lucrăm deja pentru a o face din ce în ce mai concretă.

OMS: resurse pentru sănătatea mintală, totuși inadecvate

La 10 octombrie, Ziua Mondială a Sănătății Mintale, Organizația Mondială a Sănătății a lansat modelul actualizat din 2005 al Atlasului sănătății mintale. Documentul dezvăluie cum sursele la nivel mondial alocate persoanelor afectate de boli psihologice sau tulburări neurologice sunt încă insuficiente pentru a face față nevoilor în creștere și sunt distribuite neregulat în întreaga lume.

Versiunea din 2005 este o actualizare a Atlasului primar al sănătății mintale, tipărită în 2001, și încorporează, în esență, cele mai complete date despre activele de sănătate mintală din lume. Comparativ cu 2001, nu există variații substanțiale, în timp ce decalajul în ceea ce privește furnizarea de resurse între nordul și sudul lumii continuă să se extindă. De exemplu, în timp ce analiza efectuată pe 192 de națiuni arată o ușoară creștere a numărului total de psihiatri din lume (de la 3,96 la 4,15 la o sută de mii de oameni), distribuția locală ar putea fi cu totul diferită: mergem de la o valoare de 9.opt în Europa la 0,04 în Africa. Un decalaj care a crescut din 2001.

  • Atlasul a evidențiat faptul că unele locații internaționale își rezervă totuși o parte prea mică din gama de prețuri pentru sănătate pentru bunăstarea mintală. O cincime dintre țările luate în considerare în cadrul examinării cheltuiesc mai puțin de 1% din intervalul de preț al bunăstării pentru sănătatea psihologică. Acest lucru este indiferent de estimarea OMS că mai mult de 13% din toate prețurile asistenței medicale se datorează afecțiunilor neuropsihiatrice.
  • „Rezultatele noului Atlas reflectă unghiul actual care în mod normal nu se gândește la bunăstarea mentală printre prioritățile bunăstării publice. Există multe cauze, fiecare de natură morală și științifică, pentru a schimba această perspectivă”, a spus Benedetto Saraceno, director al Departamentului de Sănătate Mintală și Abuz de Substanțe al OMS. „Autoritățile competente și construcțiile trebuie să înceapă să ia mai mult în considerare problema”.

Atlasul de sănătate mintală din 2005 este al doilea capitol al proiectului OMS de investigare și consolidare a resurselor de bunăstare psihologică la nivel mondial. Documentul conține date globale, dar și specifice țării pe șaisprezece subiecte, împreună cu: acoperire la nivel național în domeniul sănătății mintale, legi și finanțare, avantaje, varietate de paturi și medici în secțiile de psihiatrie, programe pentru anumite clase de bolnavi și acces la medicamente.

Studiul a luat în considerare un grup mai mare de națiuni decât în ediția anterioară și a vizat culegerea de date epidemiologice în fiecare națiune. Calitatea și cantitatea înaltă a informațiilor colectate s-au îmbunătățit considerabil, de asemenea, datorită unei căutări aprofundate în literatură despre companii, surse și date și a datelor culese din numeroase locații internaționale, birouri OMS, asociații și experți în domeniu.

Versiunea completă a documentului este disponibilă pe site-ul web al OMS

Pe locație există și posibilitatea ca cercetătorii să caute și să găsească cunoștințele mondiale, regionale și naționale conținute în Atlas, dar și să verifice state și regiuni și să construiască tabele, grafice și hărți descărcabile. Programul vă permite, de asemenea, să generați anumite profiluri pentru fiecare țară în parte.

Versiunea completă a documentului este disponibilă pe site-ul web al OMSAtlasul și baza de date, fiecare disponibilă online, sunt instrumente foarte utile pentru cercetătorii, politicienii și judecătorii care se ocupă de bunăstarea psihologică. Cunoștințele și profilurile naționale arată clar că este necesară o creștere substanțială a fondurilor care trebuie investite pentru asistența și terapia celor care suferă de tulburări psihice. Acest lucru este foarte adevărat pentru țările cu venituri mici și medii, dar în plus și pentru cele mai bogate.

Argentinian, Spiritualitatea este îngrijire: capacitatea de afecțiune în durere. Manual de psiho-oncologie și psihologie a sănătății Gestalt Grija spirituală a scăzut ca compasiune profundă în direcția fiecărui factor de locuire și a fiecărei dureri.

Paola Argentino este medic, specializat în Psihiatrie, Psihoterapie Gestalt, Igienă și Medicină Preventivă, cu un Master în Mediere Familială și Comunitară. Creator și co-director al Masteraturilor în Psiho-Oncologie, Psiho-Neuro-Endocrin-Imunologie și Neuroscience și al altor mastere în spațiul de psihologie și consiliere al Universității Catolice Sacro Cuore, de pe Facultatea de Medicină și Chirurgie A. Gemelli din Roma .

  • Director al Departamentului de Sănătate Mintală din Syracuse cu experiență de analiză la Istituto Superiore di Sanità. Autor a numeroase publicații științifice. Pasionată de cercetarea psihosocială a miturilor grecești, ea organizează de mulți ani conferințe pe aceste teme și Școli de vară pe tema spiritualității îngrijirii.
  • Cu editura certificată Mondadori Education, publică acest manual care – pornind de la analiza neuroștiințelor, cu indicii la drogurile lui Hildegard din Bingen și cunoașterea mitologiei grecești – depășește conceptul de bază privind fazele care marchează procesul de elaborare a boala și moartea cu viziunea Gestalt, care are ca obiectiv nu resemnarea (care reduce vitalitatea), ci „joie de vivre” care își găsește propria cale chiar și în durere, propunând o nouă perspectivă fructuoasă a rezistenței în „adaptarea inventiva”. ’.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here