Despre

Campania Miscarea face bine, initiata si sustinuta de Dolce Sport, a inceput in 2011 fiind un concept unic in Romania. Anul acesta evenimentul de fitness a ajuns la cea de a VI-a editie, continuand traditia inceputa acum 5 ani.

Prima editie Cea mai mare ora de sport a strans peste 3000 de participanti si 2000 spectatori, desfasurandu-se doar in Bucuresti, pe parcursul a 12 ore de sport. A doua editie a continuat in acelasi ritm, in Bucuresti, in Parcul Lumea Copiilor, unde peste 6000 de participanti au spus prezent la cele 12 ore de miscare. A treia editie a avut loc in 2013 si a adunat laolalta 8000 de participanti si peste 15.000 de spectatori si s-a petrecut in 2 orase din tara: Bucuresti si Mamaia, pe parcursul a 3 zile – 30 de ore de miscare. In 2014 am continuat sa promovam un stil de viata sanatos si activ si am extins campania si in Brasov, pe langa Bucuresti si Mamaia. Tot atunci, in premiera, am organizat si Crosul Miscarea face bine, de 4 km, cu sau fara obstacole. In 2015 evenimentul nostru a implinit 5 ani, a fost o editie aniversara, sarbatorita in toate cele 3 orase – Bucuresti, Brasov si Mamaia, iar la editiile anilor 2016, 2017 si 2018 caravana Miscarea face bine si-a croit din nou drum prin tara.

Prin acesta campanie ne propunem sa educam oamenii si sa facem miscarea si sanatatea accesibile unei mase largi. In acest moment Miscarea face bine – Cea mai mare ora de sport este cel mai mare eveniment din Romania care implica activitati in aer liber.

In 2016 povestea merge mai departe, iar Cea mai mare ora de sport implineste 9 ani de existenta si continua cu traditie si in 2019 in orasul Brasov. Pe 3 August, in Piata Sfatului dam startul olimpiadei miscarii.

Piata Sfatului va fi plina de oameni care vor face sport alaturi de cei mai buni instructori de fitness din tara si strainatate, dar vor putea participa si la un cros – Crosul UpDown Run. Va fi multa distractie si voie buna!